Hem Livet Att pausa

Att pausa

av tinasinreoas
Att pausa det yttre och berika sitt inre ger harmoni i själenAtt pausa

Att pausa ibland är så nyttigt. Just när jag egentligen inte alls känner för att pausa så ropar kroppen på mig. Mitt sinne talar också om att den yttre stimulansen bör pausa och den inre stimulansen berikas. Det känns inte alls som att jag behöver detta. Men jag lyssnar på vad kroppen och sinnet säger och pausar i några dagar. Dessa två till tre dagar kommer den inre rikedomen och massor av reflektion far igenom i mitt huvud.

Känslan och sinnet

I pausen så känner jag med hela min kropp där allt släpper taget och mjuknar. Sinnet tappar farten utåt och vänder sig inåt. Hela kroppen talar till sinnet och vilan är ett faktum. Det är i dessa stunder som jag reflekterar mer i mitt inre, lyssnar mer på vad själen vill och jag gör det bästa besluten i dessa stunder.

Vad det sker vid paus

Tänk att det kan bli så produktivt när det egentligen är den stunden som är mest stilla från brus! Det yttre bruset. Jag värderar mitt inre och tackar kroppen för dess signaler. Tänk så skönt!

I pausen så blir allt lugnt till en början för att sedan så förstärks själens talan. Det är då det blir så tydligt och klart både i det jag möjligen funderat över tidigare men också över saker som löser sig utanför min påverkan. 

Bekräftelse på bekräftelse kommer och det ger tydliga visningar om vad som gäller. Det känns skönt att få komma till klarhet och få vara där jag skall vara. Vara den jag bör vara och ingen annan.

Som den individ jag är, nyfiken och otroligt intresserad av utveckling såväl personlig som själslig, men också om jag kan göra något på något annat sätt. För om jag eller kanske du, inte går utanför den där boxen eller ramen. Alltså vår trygghets zon, då lär vi aldrig se om jag eller du kan finna något annat som utvecklar oss och möjligen riktar in oss på en annan väg. Det är mitt i allt detta utvecklande som det är skönt att pausa och se bara för vad det är. 

Så det här med paus var väldigt skönt och jag kan varmt rekommendera detta! 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Att pausa - Fotofeed 1 augusti, 2019 - 20:18

[…] Läs hela inlägget av Tinas Inre Oas här –> Att pausa […]

Svar
Att pausa - Bloggfeed 1 augusti, 2019 - 20:33

[…] Läs hela inlägget av Tinas Inre Oas här –> Att pausa […]

Svar

Skriv gärna en kommentar

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...