Hem Livet En ny början

En ny början

av tinasinreoas
En ny börjanEn ny början

Det känns som en ny början. Har du känt det så? Men om livet ger en ny början, så är väl det härligt.  Eller hur?

Berätta i så fall hur den nya början blev för dig! Men så har många saker fallit på plats och jag har inte gjort något tycker jag. Däremot känns det som pusslet har lagt sig själv av någon anledning.

För min egna del så har jag kommit igång mer ordentligt med fotograferandet. Jag börjar förstå bättre och får en mer tydligare känsla när jag fotograferar.

Två utbildningar till hösten och en mysig augusti

En annan sak är att jag har kommit in på två utbildningar till hösten som jag skall berätta mer om sedan. Och mitt i allt detta så är det början på augusti! Visst är det underbart med augusti 😀 Gillar du augusti eller finns där någon annan månad som du gillar?

Morgonstund och hur förklarar man en känsla

Hur förklarar man en känsla? Som känns som att varje tanke saktat ner, att musklerna ger efter och tar emot så väl solens sköna strålar som rörelser. Jag lutar mig tillbaka i stolen och låter mig njutas den speciella augusti mongona. Luften känns en aning kylig, den luktar fuktig och höstig på sitt speciella sätt. Luften blir på något sätt friskare och färgerna börjar sakteliga skifta.

Den vecka som har varit

Jag har under en dryg vecka känt mig som en elak individ, som inte låter något gå okontrollerat. Likt en hök är jag med i varje steg och i varje rörelse. Inget får ges till slumpen. Så klart så tär det på mitt inre när jag måste övervaka på det här sättet. Det känns inte rätt att styra och hålla tillbaka något som känns mer som ett vattenfall som porlar, brusar och forsar. Även om detta kommer jag att berätta om i nästa vecka. 

Nu börjar en ny början

En ny början kan ju startas om och om igen. Innerst inne tror jag att allt är utstakat. Att vi får prövningar likt knutar på en tråd. När det är rätt tillfälle så är det så. 

En ny början är alltid bra, det är som att allt får ett bättre grogrund, rätta förutsättningar på något vis 🙂

Med den här känslan av en ny början så vill jag önska dig en skön avkopplande fredagskväll samt fin helg!

 

Du kanske också gillar

4 kommentarer

En ny början - Bloggfeed 2 augusti, 2019 - 22:01

[…] Läs hela inlägget av Tinas Inre Oas här –> En ny början […]

Svar
En ny början - Fotofeed 2 augusti, 2019 - 22:31

[…] Läs hela inlägget av Tinas Inre Oas här –> En ny början […]

Svar
Carina 5 augusti, 2019 - 09:45

Fina tankar som du har skrivit ner…
Visst har det en mening med saker som händer och sker. Iaf många gånger, kanske nye alltid…
Ha en bra ny början 😘

Svar
tinasinreoas 5 augusti, 2019 - 11:05

Tack min vän för din ord här! Det värmer gott <3
Önskar dig sköna dagar 😀 Kram

Svar

Skriv gärna en kommentar

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...