Hem Livet När man utvecklas och vill vidare

När man utvecklas och vill vidare

av tinasinreoas
När man utvecklas och vill vidare

Du kanske känner igen dig. I den där känslan av att vilja komma vidare. När man utvecklas och vill vidare det skapar mersmak. Allt började med att jag nu tog tag i min kamerainställning till manuellt läge. Du vet när man testar sig fram, pillar, trycker och fumlar för att lära sig, sedan kommer känslan in och jag börjar få till det med hur jag skall göra vid fotograferingen.

Förändring och utveckling i skapandet

Jag skrattar till inom mig för jag vet ju hur jag gjorde tidigare. Det var bra då! Då lekte jag på ett annat sätt med att ta bilderna. Idag skapar jag mer medvetet och övar med på ett annat sätt. När jag nu är medveten i mitt skapande så ser jag också hur bilderna kan bli. Det ger mig en enorm lycka.

Utveckling av fotograferandet

En viss stil börjar dyka fram bland fotograferna som jag börjar gilla. Och med detta så blev det helt plötsligt intressant mera om färger, toner av färgerna, dess form och uttryck. Alltså steg för steg lockas jag fram i det jag gör utan någon som helst planering. Tittar och begrundar mina fotografier plötsliga nya uttryck. Ju mer jag tittar på dessa bilder desto mer kommer en krypande känsla av att vilja lära mig mer.

Ställer mig själv frågorna för på ett medvetet sätt se

Jag ställer mig själv frågan om vad vill jag med detta. Vill jag lära mig mera om färg och form? Mina tankar väcks till liv och samtidigt frågande. Jag som inte varit intresserad förr av färger på det sättet som jag ser det nu. Förr målade jag med färger och utgick från känslan. Nu studerar jag medvetet vilka färger jag gillar och även andra saker. Plötsligt växer min nyfikenhet fram allt mer. Jag ställer mig själv frågan- Hur vill jag ha det? På vilket sätt? Vad gillar jag? Och helt plötsligt hamnar jag själv i fokus i mitt tyckande och agerande i mina aktiva val. Gisses, jag som ofta sätter andra i fokus först. Men om jag skall ge till andra så bör jag själv veta vad jag vill och vart jag ska.

Resan byter innehåll, inriktning och kanske nya mål

Jag har vetat tidigare vart jag vill och vart jag ska. Nu har resan bytt innehåll och inriktning, vilket jag ser som något positivt!

Nu prövar jag ny mark och allt är nytt för mig! Så därför bör jag nu ta reda på vad mitt ny innehåll är, vad jag gillar och vart jag vill utveckla. Härliga nya tider!

Så helt plötslig igår blev ett nytt val igen. Jag började intressera mig för Pinterest som jag förr ögnade igenom tidigare med mindre entusiasm. Nu är det så istället att jag knappt kan sluta vara där på Pinterest. Visst är det konstig hur saker kan förändras, eller hur?

Det blir en hel del läsande, studerande, skrivande och njuta av det jag lär mig.

Jag har kommit fram till att jag kommer nog byta tema till min hemsida, göra om den helt med det innehåll och färger jag vill ha. Mina fotografier kommer att bli prövade och utvecklade också. Så här på hemsidan kommer det ske förändringar kan jag lova!

Och med allt detta pratandes från mig så vill jag nu önska dig en fin avkopplande helg!

Kram Tina

Du kanske också gillar

Skriv gärna en kommentar

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...