Hem Skrivande Skrivarkurs

Skrivarkurs

av tinasinreoas

 

 

skrivkurs börjar i nästa vecka och då tar sommarlovet slutSkrivarkurs

Idag kom meddelandet om att logga in på den skrivarkurs som jag anmält mig till tidigare. Jag fick ju veta för ett tag sedan att jag blivit antagen. Otroligt roligt att få utveckla mitt skrivande igen. För varje lärare i skrivandet så lär jag mig nya saker.

Har du gått någon skrivarkurs? Ifall du har gjort det, vilket kurs gick du då? Eller har du gått någon annan typ av kurs? Låt höra om vad du tycker om kurs.

Den här skrivarkursen kommer att hålla på från start i nästa vecka till slutet av december.

Det här med att utvecklas oavsett vad det än gäller tycker jag är så himla roligt. Gillar du också utveckling och lärande?

Finns det något som du känner att det här skulle vara roligt att få göra? Berätta gärna vad du gillar och önskar.

Här hemma så njuter jag av det sista dagarna i mitt “sommarlov” ja det känns faktiskt som jag haft sommarlov, dock inte bokstavligt. Dessutom känns det skönt nu att vår hundvalp Doris äntligen blivit bättre i sin mun vilket gör att hon liksom jag kan känna oss mer fria när vi är ute. 

Tänk att så lite som att få lite mer frihet utan kontroll på en valp kan kännas så fritt och få sitta utomhus och njuta! 

Jag kommer framöver när tid ges lägga upp här på hemsidan gratis guider som kommer att finnas till förfogande. Så håll utkik på min hemsida så får du se.

Vad får dig att bli inspirerad och känna glädje? Jag gillar att få vara kreativ där färger, ord, former och en skön känslan ligger och bubblar. Naturen och djuren inspirerar mig också och allt detta ger mig en sådan inspiration och skaparglädje.

Du kanske också gillar

1 kommentar

Det är mycket just nu ~ Tina Lennholm ~ Livsstil & Fotografering 6 september, 2019 - 15:37

[…] har varit skönt och väldigt aktivt. Även två kurser som har startat igång som jag går på. Skrivarkurs har jag nämnt tidigare, där jag för varje vecka deltar på distansmöte på tisdagar och gör […]

Svar

Skriv gärna en kommentar

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...