Hem Livet En kreativ och lugn tisdag

En kreativ och lugn tisdag

av tinasinreoas

En kreativ och lugn tisdag med skogspromenad i helgen som var

Här är det en kreativ och lugn tisdag.

Jag har suttit framför datorn till större delen idag, vilket egentligen inte är bra. Men om man som jag får mycket gjort då, så kan jag ju senare ikväll känna ett välbehag av att koppla av. Skrivarkursen har idag haft möte där jag kopplar upp mig på Zoom likt Skype. Så är det varje tisdag att vi har Zoom möte. Vissa övningar går ut på att skriva (så klart) men också på att ge och få respons. Att ge respons på någons skapade text tycker jag är svårt, då vi alla är olika. Vi vill olika mycket i vår utveckling och det vi vill få ut med vårt skrivande.

Jag vill lära mig att skriva så där så att man känner sig delaktig eller vill veta mer som läsare. Dit har jag inte kommit, men om jag inte övar så lär jag mig inte heller.

Jag öppnade Photoshop idag och såg lektionernas gigantiska videoavsnitt. Det var och är väldigt många till antalet. Här gäller det att beta av först skrivarövningarna för denna vecka samt responsen och därefter fokusera totalt på Photoshopens övningar. Det går inte att blanda dom emellan. Det blir för svårt för mig.

Utöver detta så har jag även skapat några funktioner på hemsidan som jag hoppas på skall göra att saker och ting fungerar bättre. Dessutom har jag kopplat ett konto från Instagram till en Facebook sida, för det finns ju människor som inte gillar FB eller IG. Jag vill ju dela med mig till alla och därför blir det på detta viset.

En kreativ och lugn tisdag har det varit idag! Härligt med solen och värmen. Jag är så tacksam att vädret ger mig sköna dagar att få vara utomhus och njuta en stund. När sedan kvällen kommer så är det mysigt med tända ljus, en mysig bok eller fin film att se.

I helgen hade jag det otroligt mysigt med familjen, skogen och hundarna. Sköna stunder att ta vara på.

Var rädd om dig och njut!

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

carina 15 september, 2019 - 10:13

Vad duktig du är som fixar och pluggar och får till din hemsida 🙂
Ha en fin söndag!
Kram

Svar
tinasinreoas 15 september, 2019 - 19:59

Tack Carina! Dina ord värmer skall du veta. Just nu på söndagskvällen sitter jag här i mörkret och gör det sista i veckans läxor. Jag skulle gärna velat ha skrivit i min blogg också men känner att jag inte hinner med detta just nu.
Kanske imorgon så kommer det kanske ett blogginlägg.
Önskar dig en fin söndagskväll!
Kram

Svar

Skriv gärna en kommentar

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...