bokrean
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris

 

Bokrean och dess underbara böcker

Bokrean startar igång idag! Oftast finns det så många bra böcker som är på bokrean. Jag har handlat ofta just i bokreans stund då det är så rabatterat i priset. Fast det finns en del böcker som faktiskt inte finns med i bokrean vilket jag tycker är synd.

Gillar du böcker att läsa? Vilken sorts genre gillar du att läsa?

Jag gillar genre om hälsa, utveckling och faktaböcker 🙂 Såg att Petter Stordalens bok-  Äntligen Vardag finns på bokrean! Så intressant att få läsa den och det som är så bra är att få beställa den på nätet och få hem den sedan i brevlådan. Fast ibland tycker jag hellre om att gå i bokhandeln för att känna på boken. Se hur bokens innehåll är upplagt och kanske då köpa en bok som jag annars inte hade tänkt köpa. För så är det ju att när jag håller i boken och se med egna ögon så känns valet lättare på något sätt. I alla fall när jag inte tidigare tänkt köpa just den boken i första hand. Vet jag däremot vad jag vill ha för bok, ja då beställer jag det hellre via bokhandeln. En annan bok jag såg var om Bliss, den antiinflammatoriska livsstilen med författaren Maria. Borelius.

Föreläsning med Maria. Borelius

Jag gick faktiskt och lyssnade samt såg Maria. Borelius när hon höll föreläsning om sina böcker Hälsorevolutionen samt Bliss. Just nu höll hon på att skriva om Förundran. Maria. Borelius som är vetenskapsjournalist bygger sina böcker på kunskap som är vetenskaplig i någon form. Jag tyckte att hennes föreläsning var bra, men jag hade önskat att hon hade tagit upp motsats till det hon pratade om. Det jag menar är att om du skall hålla föredrag i något, så kan du inte bara prata om hur bra allt är och hur väl det fungerar. När något positiv effekt ger resultat så visas inte bara det positiva, utan om en testar på annat sätt och det inte fungerar så stärks ju det positiva som en hade från början. Att visa båda sidorna även om den ena ger ett tydligt bevis. Det förstärker i det du säger. Jag hade också önskat att Maria inte bara pratade om det som fanns i böckerna. Jag hade önskat att det fanns tillägg i föreläsningen som skapade lusten att köpa böckerna.

 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. carina

  Jag har inte böckerna och blev intresserad av det hon berättade. Hade inget att jämföra med.
  Boken på bilden har jag hört gott om 🙂

  Ha en fin helg!

  0
  1. tinasinreoas

   Tack! Ja jag läser denna fantastiska bok som finns här på bilden 🙂
   Önskar dig också en underbar helg!

   0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

Prenumerera och få de senaste

Prenumerera och få de senaste

Det här med att prenumerera och få  de senaste direkt i mejl inkorgen! Det kan vara både skönt då du slipper hålla reda på när

överraskningar som kommer

Överraskningar som kommer

Vilka överraskningar som kommer och för helgen så där extra fin på något sätt. Överraskningar som kommer när jag minst anar det. Det sas att

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: