Dagarna far fram med kurser, övningar, kropp och knopp. Så otroligt utvecklande och inspirerande
Dagarna flyger fram

Oj vad dagarna flyger fram numera. Dagarna fylls med olika övningar så väl för huvudet som för kroppen. Kroppen mår till viss del bättre. Kroppen är ovan att göra vissa rörelser och säger ifrån stundvis. Jag tar det med lite ro. Huvudet får jobba desto mer *skratt* Huvudet är inte vant vid att plugga och lära sig nya saker. Kurserna är roliga och så otroligt inspirerande!

Hundkurs- Från valp till stjärna

Hunden Doris går på kurs tillsammans med mig var 14:e dag men där emellan s skall det övas på kursens läxor. Doris och jag går “Från valp till stjärna” där det är annorlunda upplagt, men desto bättre. Jag stormtrivs på kursen och det gör nog Doris, utom när vi var där i tisdags. Spökåldern, löp och bara allmänt glad gör det lite svårare för mig att få till det mellan mig och Doris. Det är som jag inte hittat knapparna till mig själv eller till Doris. Jag prövar mig fram både på mig och på henne. Det är också ett övande att få till det med knapparna så att jag får till det.

Skrivarkursen

Skrivarkursen avlöper som den skall göra med övningar, respons på andras texter men också så skall vi nu i nästa vecka ha vårt egna första gruppmöte där jag är sammankallade. Vi skall ha mötet  på Zoom. Den senaste texten jag skrev för övningen var en vidare tolkning om en av gestalterna i boken Hjärnan darrar av Klara Wiksten. Vi fick välja olika teman och sätt att skriva utifrån boken. Jag provade på något helt nytt och lät min fantasi ta fart samt så hämtade jag det andra har sagt eller känt som jag har utvecklat vidare i just denna berättelse. Det skall bli roligt att läsa respons på min text i nästa vecka för att höra hur andra tolkar den som läsare.

Photoshopskursen

I Photoshops kursen är det superkul men så otroligt svårt, då jag inte har fått kläm på vilka knappar jag skall trycka, där heller. Jag har lyckat få till det med övningsuppgifterna så att dom blir klara i tid, men oj vad det känns i armarna. Det kommer att bli jättebra när jag fått mer kläm på hur allt fungerar.

S dagarna flyger fram numera och det känns både stimulerande och lite tröttande. Tröttande för att jag säkert är lite ovan, men det kommer säkert bli bättre allt eftersom.

Förbättringar stegvis och stundvis i min hälsa

I min kropps framsteg så känner jag att jag fått mer styrka, vilket glädjer mig enormt! Förr som sagt så kunde jag knappt resa mig upp från stol. Jag kunde knappt gå och  allt som inte var vila och liggande eller sittande var så sjukt tröttande. Förut att jag knappt kunde andas kändes det som. Vill du läsa mer om resan jag gör för att må bättre kan du följa mig antingen på Instagram  Vardagsliv & Inrehälsa eller på Facebook- Vardagsliv & Inre hälsa

Fotograferandes utveckling

Jag fick möjlighet att gå en gratis tre veckors kurs i fotograferande för Emelie. Bernborg som är gravidfotograf samt bröllopsfotograf. Hon skall förresten gifta sig i helgen. Ett stort Grattis från mig till Er båda Emelie! Oerhört generöst av henne att dela med sig gratis med en sådan fin kurs! Jag har lärt mig ännu mer genom denna! Så fotograferande fortsätter och jag lär mig hela tiden genom att just öva i att fotografera *ler*

Med detta vill jag önska Dig en fin helg och underbara dagar!

Jag återkommer gärna hit då jag gillar att skriva här, men som sagt så får det bli lite prioriteringar för att hinna med och må bra samtidigt! Vill du följa mig aktivt så rekommenderar jag dig att följa mig på Instagram på antingen ovanstående  konto eller på tinasinreoas.se

 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. carina

    Fullt upp hör jag 🙂
    Lustigt att du skriver om kursen… Jag har samma kurs och skrev om det i morse på min sida 🙂
    Önskar dig en fin och vilodam helg!

    0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

Bildstil och fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering Bildstil och fotoredigering är något jag önskar jag kunde läsa mer om och lära mig finna hur andra gör. För vad är

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok Telia- en tidsepok och ett avslut med en ny början. Det känns pirrigt och en aningen lite läskigt att inte längre ha

Den digitala kameran Canon

Den digitala kameran

Bilden ovan är från med min gamla digitala kameran  Canon EOS 450D, tagen på känsla och inget annat. Den digitala kameran som är så otroligt

att få till hotmail med outlook

hotmail med outlook

Alltså  hur har du gjort för att få till hotmail med outlook? Det var just det jag har undrat över  i flera dagar. Och hur

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: