Det händer saker vill jag lova

Det händer saker vill jag lova 🙂

Sista dagen i april och min äldsta dotter fyller år!

Du funderar säkert med vad jag håller på med när jag inte uppdaterat min blogg. Jo för jag har först och främst skapat mig en webbshop 😀 Du finner den här.

Att skapa något helt nytt och att ha ingen att fråga gällande skapande med elementor och woocommerce är supersvårt! Det har tagit dagar att få till denna webbshop 🙂 Fortfarande fattas det färger som jag ännu inte är nöjd med och ord som behöver bytas ut. Dessutom skall det till en integritetspolicy för webbshoppen också. Det får bli  i nästa vecka. Jag har även skapat faktura för själva betalningen till webbshoppen.

I maj händer det saker

Det händer saker vill jag lova i maj månad.

Fotografering, redigering, träffa fotografer för att utvecklas, träna hundar och invänta på att bli intervjuad för eventuell kurs som jag sökt. Mycket står på agendan.

Det händer saker vill jag lova när all denna tid för att skapa webbshop är strax klar till fullo. Då kommer jag att lägga upp fotografier som går att köpa i två olika storlekar samt andra saker till försäljning. Dessutom kommer jag även att lägga upp sådan som kommer att vara gratis.

Och som jag sa här i början så är denna dag även min äldsta dotters födelsedag! En dag så speciell för mig! Att få sitt första barn förändrar ens liv, den förändrade mitt liv på så många olika sätt. Genom mina tre barn har jag lärt mig mycket, att reflektera deras åsikter och tankar samt finnas där som mamma. Att få ge massor av kärlek till sina barn är oerhört berörande i mitt liv.

Så idag kan vi tyvärr inte ses, när världens har tagit paus av det som tidigare var normalt. Nu tänker världen om och luften blir klar, tankarna blir klarare, världen mår lite bättre, utom de människor som drabbats av viruset.

Så idag ser jag tillbaka genom mina fotografier när dottern föddes och var en liten baby. Idag är min dotter även mamma till sitt barn. Livet!

Och med detta så säger jag Trevlig Valborg och på återhörande!

 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. carina

  Snyggt jobbat 🙂
  Det där håller jag på att klura på…..Så grattis att du lyckats så fint
  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram

  1+
 2. Tinasinreoas

  Tack fina Carina!
  Och som du vet så blev det inte riktigt tänkt så som jag önskade. Men det blev bra ändå till slut med min webshop 🙂

  Önskar dig också en trevlig helg!

  0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

blommor från trädgården

En dag i taget

En dag i taget, är det jag ser just nu. En veckan framåt känns väldigt långt borta. En dag i taget och jag försöker plugga,

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: