Det som sker

Det som sker hos mig är så mycket att jag inte hinner med att skriva här i bloggen.

Först alla dessa läxor i skolan. Det är flera ämnen samtidigt som jag skall läsa,redovisa antingen i grupp eller enskilt. Många nya ämnen och som för mig upplevs intressanta men svåra då tiden är kort för att fördjupa sig i dessa.

Ett ämne som jag upplever behöver mera tid är pedagogik samt gruppdynamik för den pedagogiska lärandet som jag skall kunna när jag är klar.

En annan sak är min hälsa som är i prövning.

Först när jag verkligen kände att något var fel och återigen bad om hjälp inom skolmedicin som sjukhus och vårdcentraler arbetar med.

Alternativ sjukvård finns tyvärr inte i Sverige tillsammans med skolmedicin som det verkar göra i Danmark tror jag det är.

Jag tycker att det bästa är holistisk sjukvård där alla delar samarbetar och där den som söker vård är i fokus.

Det känns som transformation jag nu genomgår. Likt ormen som ömsar skinn för att få det bättre och ta bort det gamla. Eller fjärilen som går från puppstadiet till snart fjärilens vackra del.

Jag känner att det är något viktigt och stort på gång som sker i min holistiska existens.

I slutet av mars började det med en tand. Jag hade varit på rutinkontroll den årliga. Inga hål och allt såg bra ut. Väl när jag kom hem så började det känns smått och som sedan stegrade sig. Känslan och upplevelsen var att pulpan i tanden var frilagd och att varje minst beröring kom nervsmärtan. Åter en ny kontroll hos tandläkaren och där sa det genom röntgenplåtar att inget fel syntes på något sätt.

Det sas vara trigeminus nerven.

Sedan kom ryggsmärtor i slutet på juni och jag kunde verkligen känna hela nervsystemet som att detta nu var blottat. Fruktansvärda smärtor.

Kanske en udda upplevelse och berättelse här.

Nu känns det som att vingarna skall bli befriade från att hållas tillbaka. Och operationen som jag ännu inte vet skriftligt kommer att äga rum men som jag känner intuitivt kommer bli av och som kommer att göra allt så mycket bättre.

Nu när jag trodde att jag hade lite balans i tillvaron så när jag borstade tänderna nu ikväll så ramlade “halva” tanden ut ur min mun.

Just i ögonblicken när saker sker efter varandra utan någon förbättring för stunden är det lätt att fastna i det som sker. Så händer det så klart även mig trots att jag har tilliten till att allt blir bra.

Min affirmation är just fjärilen och egentligen vet jag inte varför. Jag ser mig som färggladare, friare, rörligare och visar andra 🦋🦋🦋

Så även om stunden känns tung där jag ligger i min kära fåtölj och ej kan sova i min säng vilket jag inte kunnat göra just nu på 2-3 månader så är jag tacksam för fåtöljen, att jag kan vicka den en aningen bakåt.

Här ligger jag och skriver kl.02.00 på natten och skriver till dig om vad som sker.

Så även om det ena avlöser det andra och om benen svullnat så att jag har svårt att gå, så har jag stödstrumpor som hjälper mig nu och det är jag tacksam för.

Även om jag känner av där tanden gått sönder så blir det bra. Men just nu känner jag att det är tungt och jag är ledsen och det är okej.

En förundras över hur mycket en skall gå igenom och kunna klara av. Jag har sagt många gånger på vägen att jag orkar inte mera. Inte en minut mera och inte heller ett steg till. Men på något sätt så går varje dag och jag orkar ett steg i taget. Jag förgyller mina stunder med det jag gillar allt ifrån det lilla i närvaron till att göra saker jag gillar.

Nu skall jag ta min nästa dos medicin. Jag äter massor med medicin dygnet runt och har på klockan som skall larma så att jag tar det vid rätt tidpunkt.

Men det här kommer jag bli fri ifrån för det känner jag intuitivt och med min tillit.

Jag fick också veta idag att en vän hade gått bort.

Så idag landar jag i mitt inre, samlar energi och fyller det med det vackra som ger mig kraft.

Önskar Er en fin stund 🦋

close

PRENUMERERA PÅ MINA BLOGGINLÄGG DIREKT NER I DIN MEJL

0

Tinasinreoas

Kreativ och högkänslig gift 3-barns mamma som gillar lantlivet med djur och natur.Lever livet med den man jag älskar sedan 1983. Fotograferar, målar och skriver är en del av mitt kreativa uttryck. Ser det vackra och det lilla som gör gott för själen. En positiv medmänniska som njuter av sin inre oas.

Lämna ett svar