Vattensamling i skogens natur- Tinas Inre Oas

En kreativ och lugn tisdag

En kreativ och lugn tisdag med skogspromenad i helgen som var

Här är det en kreativ och lugn tisdag.

Jag har suttit framför datorn till större delen idag, vilket egentligen inte är bra. Men om man som jag får mycket gjort då, så kan jag ju senare ikväll känna ett välbehag av att koppla av. Skrivarkursen har idag haft möte där jag kopplar upp mig på Zoom likt Skype. Så är det varje tisdag att vi har Zoom möte. Vissa övningar går ut på att skriva (så klart) men också på att ge och få respons. Att ge respons på någons skapade text tycker jag är svårt, då vi alla är olika. Vi vill olika mycket i vår utveckling och det vi vill få ut med vårt skrivande.

Jag vill lära mig att skriva så där så att man känner sig delaktig eller vill veta mer som läsare. Dit har jag inte kommit, men om jag inte övar så lär jag mig inte heller.

Jag öppnade Photoshop idag och såg lektionernas gigantiska videoavsnitt. Det var och är väldigt många till antalet. Här gäller det att beta av först skrivarövningarna för denna vecka samt responsen och därefter fokusera totalt på Photoshopens övningar. Det går inte att blanda dom emellan. Det blir för svårt för mig.

Utöver detta så har jag även skapat några funktioner på hemsidan som jag hoppas på skall göra att saker och ting fungerar bättre. Dessutom har jag kopplat ett konto från Instagram till en Facebook sida, för det finns ju människor som inte gillar FB eller IG. Jag vill ju dela med mig till alla och därför blir det på detta viset.

En kreativ och lugn tisdag har det varit idag! Härligt med solen och värmen. Jag är så tacksam att vädret ger mig sköna dagar att få vara utomhus och njuta en stund. När sedan kvällen kommer så är det mysigt med tända ljus, en mysig bok eller fin film att se.

I helgen hade jag det otroligt mysigt med familjen, skogen och hundarna. Sköna stunder att ta vara på.

Var rädd om dig och njut!

 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. carina

  Vad duktig du är som fixar och pluggar och får till din hemsida 🙂
  Ha en fin söndag!
  Kram

  0
  1. tinasinreoas

   Tack Carina! Dina ord värmer skall du veta. Just nu på söndagskvällen sitter jag här i mörkret och gör det sista i veckans läxor. Jag skulle gärna velat ha skrivit i min blogg också men känner att jag inte hinner med detta just nu.
   Kanske imorgon så kommer det kanske ett blogginlägg.
   Önskar dig en fin söndagskväll!
   Kram

   0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

Bildstil och fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering Bildstil och fotoredigering är något jag önskar jag kunde läsa mer om och lära mig finna hur andra gör. För vad är

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok Telia- en tidsepok och ett avslut med en ny början. Det känns pirrigt och en aningen lite läskigt att inte längre ha

Den digitala kameran Canon

Den digitala kameran

Bilden ovan är från med min gamla digitala kameran  Canon EOS 450D, tagen på känsla och inget annat. Den digitala kameran som är så otroligt

att få till hotmail med outlook

hotmail med outlook

Alltså  hur har du gjort för att få till hotmail med outlook? Det var just det jag har undrat över  i flera dagar. Och hur

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: