En vändpunkt

En vändpunkt i livet på många sätt

En vändpunkt när en gör förändring så sker det saker per automatik lite runt omkring.

Min kamera

Min kamera gick sönder igen för tredje gången, kom in på lagning. Väl hos reparatören så blev det beslutat att jag får en spritt ny kamera istället. Men kameran beställs från utlandet. Det dröjer då det skall importeras så här i coronatider. Dessutom är det semester tider. Så vid månadsskiftet kommer kameran att komma, förhoppningsvis.

Kroppens smärta är hemsk

En vändpunkt kommer även med kroppen. Helt plötsligt så slog den till med full kraft och jag har inget att säga till om. Det jobbiga är att vården varit urusel. Jag känner inte att jag fått hjälp. Varför vill inte sjukvården bry sig och hjälpa mig?  När smärtan har varit fruktansvärd så att jag inte knappt kunnat kommit upp ur sängen ja då vill jag ha smärtlindring som hjälper. Varje natt bävar jag för att komma ner i sängen, sova i sängen och upp i sängen. Det är så otroligt svårt då smärtan gör att jag kippar efter luft. Det går liksom inte att förklara den här smärtan.

Yngsta barnet fyller jämnt och är vuxen nu

En vändpunkt som är större är att min yngsta dotter och mitt yngsta barn fyller nu jämnt imorgon. Vart tog tiden vägen? Mycket känslor här kan jag säga men det lämnar jag utanför här.

Vändpunkt med ny hemsidan och allt

En vändpunkt som har en påverkan på denna hemsidan samt blogg är just att jag satt en kväll och lät allt sjunka in som tidigare kommit som fragment. En liten bit här och en liten bit där. Då när bitarna kom förstod jag ingenting. Så nu här en kväll så ramlade allt på plats. Det betyder att jag kommer att fortsätta finnas här och skriva i denna blogg fram till årsskiftet. Därefter kommer denna hemsida, blogg och domännamn att försvinna. Men det är ju ett tag kvar till dit. Fem månader för att inte vara helt fel ute.

Så nu fixar jag med loggan, teckensnitt, färger, hemsidan och mycket mera där till. Jag fullkomligt älskar den nya stilen och nya hemsidan. Den har så mycket som betyder och har mening på ett speciellt sätt för mig.

Tills vi hörs igen så säger jag Trevlig helg och ha nu en skön sommar!


0

Detta inlägg har en kommentar

  1. carina

    Hoppas att du mår bättre <3
    Jag längtar efter att få se den nya sidan
    Ha en fin måndag <3

    0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

blommor från trädgården

En dag i taget

En dag i taget, är det jag ser just nu. En veckan framåt känns väldigt långt borta. En dag i taget och jag försöker plugga,

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: