Förnyelse och utveckling

Förnyelse och utveckling

Förnyelse och utveckling

Förnyelse och utveckling är något jag gillar och som stimulerar min kreativitet 🙂

Dagarna har fullkomligt flugit fram ser jag efter mitt senaste blogginlägg.

Här har det hänt massor! Förnyelse i form av ny husläkare som såg genast att jag hade nervsmärta. Jag fick nya mediciner och det gjorde att jag äntligen fått sova hela nätter.  Att få sova betyder så mycket för sinnet och för kroppen. Återhämtning de luxe! Dagen med stort D var den 26/2 när jag kom till husläkaren. Det var där livet på något sätt vände!

Förnyelse och kreativt skapande av CV! Att skapa i Word är nytt för mig, men så otroligt roligt och fint blir det. Dock har det tagit dagar att ge Word dokumentet design med väl valda ord. Det känns som hjärnan har fått arbeta rejält i flera dag *ha ha haaa*

Förnyelse och utveckling, föreläsning,biofilm och mot nya mål

En annan sak som skett är att jag igår avslutade mina 12 år på Smärtmottagningen. Dubbla känslor efter så lång tid.

På själva Internationella Kvinnodagen (8/3-20)  så såg jag och dotter på biofilmen som var filmat  från en föreställning. Den heter No More Fucks To Give med Mia. Skäringer. Den filmen var så himla bra, trots att jag kom dit med blandade känslor.

Nästa vecka blir det ytterligare djupdykning i det medvetna och själsliga. Föreläsning som heter Kroppen klagar när själen lider av och med Veronica. Durango. Den föreläsningen ser jag väldigt framemot då jag hört mycket gott om hennes föreläsningar.

Ja som Ni förstår gillar jag och stimuleras med min kreativitet som ökar, när jag lyssnar, ser på och upplever med alla mina sinnen. Det gäller kvinnokraft, personlig utveckling, fotograferande och vackra resmål/platser. Men också djur och naturlivet! Ja Ni fattar säkert vad jag menar 🙂

Min resa 2.0

Min resa för och mot 2.0 fortsätter! Jag är fokuserad, målmedveten och även inåt kännande för att må bra så väl kropp som själsligt.
För varje steg jag tar som känns rätt, ger mig styrka så väl inombords som i min fysiska styrka. Ett steg i taget! Steg för steg!
Först var det att inte äta godis, fikabröd, desserter och glass. Trevande började jag! Det kändes ensamt och övergivet på något sätt att sluta med detta. Då för att människor omkring mig hade svårt att fika med mig när jag nu inte åt något fikabröd. Något jag fick acceptera men visste kändes det ledsamt till en början.
Dagarna gick, blev till månader och nu är det idag 166 dagar. Omräknat det till att det snart är 6 månader sedan.
Jag har rört på mig, varit till sjukgymnastiken, allt för rörligheten och för konditionen.

Nu har det även blivit att jag tar trapporna istället för rulltrappan eller hissen. Om jag skulle beskriva den otroligt befriande känsla jag har inombords i mig!
Jag ser tillbaka när jag endast kunde ta mig upp för några få trappsteg med hjälp av att jag hävde mig upp av min styrka i armarna.
Idag går jag med benstyrkan upp för trapporna!
Inte forcera, endast lyssna inåt till min kropp och dess förmåga. Göra utifrån detta och peppa mig själv! Som sagt jag är fokuserad och målmedveten i det jag gör men stor ödmjukhet inför livet!
Jag gläds åt min förnyelse och utveckling!

Trevlig Helg till dig!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. carina

  Underbart att läsa om din resa! <3
  Så roligt <3 Fortsätt på den vägen och jag följer med glädje och spänning <3
  Ha en toppenhelg!

  1+
  1. tinasinreoas

   Tack Carina för dina ord! Härligt att du följer mig med glädje och spänning 🙂
   Önskar dig en skön söndagskväll!

   0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok Telia- en tidsepok och ett avslut med en ny början. Det känns pirrigt och en aningen lite läskigt att inte längre ha

Den digitala kameran Canon

Den digitala kameran

Bilden ovan är från med min gamla digitala kameran  Canon EOS 450D, tagen på känsla och inget annat. Den digitala kameran som är så otroligt

att få till hotmail med outlook

hotmail med outlook

Alltså  hur har du gjort för att få till hotmail med outlook? Det var just det jag har undrat över  i flera dagar. Och hur

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: