Rosor & Lavendel, doftar ljuvligt, Tinas Inre Oas

Ny hemsida- makeover

Hejsan, Nu var det länge sedan jag la ut ett blogginlägg här. Detta beror på som du ser att hela hemsidan har fått en ny makeover. Utöver detta så har jag riktat in mig även foto och photoshop med design. Under hösten har jag gått en kurs i Photoshop och lärt mig massor. Detta behöver underhållas för att bibehålla det jag lärt mig. Photoshop är ett fantastiskt verktyg på många olika sätt men också mycket att tänka på. Jag gillar ju design då det handlar om färg, form och uttryck. Att små saker verkligen kan göra underverk. Foto sidan har fått en helt ny inriktning. Förr visade jag bara upp det jag fotograferade likt ett galleri. Nu kommer jag fotografera även porträtt på människor och djur, då främst på hundar, häst och katt. Jag kommer verkligen att fördjupa mig i detta för att skapa vackra fotografier. Idag öppnar jag upp min hemsida offentligt men jag kommer att fortsätta finslipa på detaljerna då jag verkligen vill få till det så som jag önskar. Formulera om mina texter så att det blir bättre är ett sätt. Teckensnitten känns bra, där är jag nöjd. Färgen är jag också nöjd med.  Mina fotografier kommer att bytas ut allt eftersom så håll utkik på detta ifall du gillar mina foton. Vad tycker du om min nya hemsida? Något speciellt du gillar? Vilken känsla får du när du ser min hemsida? Berätta för jag vill gärna höra vad du tycker. Det är så otroligt roligt att få dela detta med dig, att få visa vad jag nu har åstadkommit men också vad jag kan erbjuda. Jag kommer framöver även ge överraskningar här i bloggen men också i sociala medier. Det här kommer att bli superkul och hoppas även du tycker detta. Nu kör vi!  
close

PRENUMERERA PÅ MINA BLOGGINLÄGG DIREKT NER I DIN MEJL

0

4 reaktioner på ”Ny hemsida- makeover”

  1. Tack Carina för din fina kommentar! Det värmer mitt hjärta att du gillar den 🙂
   Hoppas att du fick en fin avkopplande helg i helgen som var.
   Allt gott till dig!
   Kram Tina

   0
  1. Tack! Ja visst är det kul med blogginlägg 😀 Jag länkade till din hemsidan och blogg då jag tycker du har så många bra tips på platser en kan göra utflykt till.

   0

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *