Hem Fotografier

Fotografier

av tinasinreoas

Fotografier tagen med min mobil Iphone 7

Här finner du mina fotografier som jag har tagit!

Skulle du vara intresserad av att vilja använda mina fotografier i något sammanhang? Du gärna kontakta mig för samarbete eller köpa min bild.

Hur fotona blir till

Fotot tar jag för stunden. Det kan vara under en promenad, på utflykter och vid andra tillfällen också. Att fånga känsla i det jag gör eller ser är en del i bildtagningen. Jag gillar verkligen att få vara ute med min kamera som är Canon EOS 70D eller min mobil Iphone 7.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord! Att få uttrycka mig genom mina fotografier är en kreativ härlig känsla.  Därför går jag med min kamera antingen i fickan som mobil eller runt halsen som digital kamera. Strosar runt och njuter av stunden, känslan och jag ser något som fångar mitt öga, höjer kameran. Klick och bilden blir tagen. Just nu håller jag på att vidareutveckla mig genom mitt fotograferande. Det är möjligt att jag visar upp några extra bilder här i den processen.

Sökandet efter bättre bildtagning

Oftast så tar jag bilden utan att ställa in olika saker på kameran. Varför jag gör så beror på att om jag ställer in kamerans inställningar innan jag tar bilden så har ögonblicket försvunnit. Som sagt så går jag på känslan istället för det tekniska men jag behöver lära mig mer om inställningar också. Därför prövar jag mig fram med min digitala kamera och förhoppningsvis kanske går kurs i detta också.

Här nedan är det ett axplock av det bilder jag har tagit.

Jag har tagit alla bilder på min hemsida och det är inte okej att ta någon bild utan mitt godkännande genom att spara den på din dator eller genom att fotografera av min bild.