Hem Fotografier

Fotografier

av tinasinreoas

Fotografier tagen med min mobil Iphone 7

Är du intresserad av fotografier?

Blir du glad av att se en bild och/eller känna lugnet och drömma dig bort när man ser på ett foto?

Fotografier kan matcha inredningen i ditt hem, få dig att drömma dig bort, känna en avkoppling.

Ett foto kan ge uttryck på en hemsida, i en folder, grafisk profil och  i en marknadsföring.

Är du intresserad av att vilja använda mina fotografier i något sammanhang och/eller som fotograf? Ta kontakt med mig för samarbete eller vid intresse för att köpa en min bild som jag har tagit.

 

Här nedan är det ett axplock av det bilder jag har tagit.

 

~Det sägs att en bild säger mer än tusen ord! ~

 

Jag har tagit alla bilder på min hemsida och det är inte okej att ta någon bild utan mitt godkännande genom att spara den på din dator eller genom att fotografera av min bild.

Fotografier tar jag oftast för stunden. Det kan vara under en promenad, på utflykter och vid andra tillfällen också. Att fånga känsla i det jag gör eller ser är en del i bildtagningen. Jag gillar verkligen att få vara ute med min kamera som är Canon EOS 70D eller min mobil Iphone 7.

Att få uttrycka mig genom mina fotografier är en kreativ härlig känsla.  Därför går jag med min kamera antingen i fickan som mobil eller runt halsen som digital kamera. Strosar runt och njuter av stunden, känslan och jag ser något som fångar mitt öga, höjer kameran. Klick och bilden blir tagen. Just nu håller jag på att vidareutveckla mig genom mitt fotograferande. Det är möjligt att jag visar upp några extra bilder här i den processen.

Sökandet efter bättre bildtagning

Förr gick jag på min inre känsla när jag såg något, tog upp kameran och tryckte av för att fånga bilden.

Nu har jag utvecklat mig och fotograferar i manuellt läge. Det gör att jag nu kan vara mer kreativ i själva skapandet av bilden.

Vill du komma i kontakt med mig, fyll i formuläret här.

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...