Hem Galleri

Galleri

av tinasinreoas

Galleri på TinasInreOas.se i det kreativa skapandet

Här i mitt galleri får du se kreativa skapelser och möten.  Målarkurser jag har  visar jag här, men också om mitt skapande i alla dess former.

Jag håller målarkurser hemma på din ort och i Uppsala. Det kurser jag håller i är Prova på att måla samt Vedic Art med det 17 principerna.

Det här med att måla och skapa skall vara roligt och lättsamt! Det kan uppfattas som en mängd olika papper, penslar och olika produkter att välja mellan. Det är då det är så bra att gå ”Prova på att måla” där du får lära dig mer om vad du skulle gilla. I denna kurs så målar man med akvarell och i akryl.

I målarkursen Vedic Art så går man alla det 17 principerna som finns i grundkursen. Om själva Vedic Art så kan du läsa mera här. Det är en målarkurs som är upplagd på tre helger eller under en vecka för att kunna få alla det 17 principerna. Vedic Art är konst och personlig utveckling. Här finner du mer att läsa om Vedic Arts ursprung med Curt Källman som en gång i tiden startade detta.

Vill du se det målningar jag har skapat kika in här

Vill du se det fotografier jag har tagit, så kika in här

Här nedan är det bilder från kursen ”Prova på att måla” i mitt galleri, men visar också skulpturer och mala halsband som jag också skapar och säljer.

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...