att få till hotmail med outlook

Alltså  hur har du gjort för att få till hotmail med outlook? Det var just det jag har undrat över  i flera dagar. Och hur mycket jag googlade på ämnet att få utskick av e-post med hotmail i outlook så fann jag inget konkret i hur en gör.
Jag försökte faktiskt i tre dagar med att få inställningarna rätt i POP, IMAP och SMTP. Det fungerade inte alls trots rätta inställningar som jag googlade om. Så hur jag än försökte med både i mobilen och på datorn så fick jag inte till det. Alltså förstår du hur svårt det an vara när en som jag inte är It-tekniker utan endast bara intresserad. Du vet när en letar och letar, försöker och försöker och ändå fungerar det inte. Jag visste ju inte ens till slut vilka ord jag skulle söka på för att få bra tips om detta ämne.

att få till hotmail med outlook med program och Iphone

Så till slut så fann jag nog en lösning som kom plötsligt av sig självt. Att få till hotmail med outlook och få det att fungera i båda riktningarna i mobilen och på datorn. En känsla du vet som “fy fan vad bra jag är- känsla” när jag äntligen lyckades finna lösningen av mig själv.

I vilken ordning detta blev vet jag inte då jag både höll på med mobilens Mail av Iphone samt outlook.
Eller om det var både i mobilen Iphone, mappen, outlook och på datorns egna program outlook eller webben.
Det vet jag däremot inte. Prövningarna var många fram och tillbaka.
Men som den jag är som inte ger mig utan vill ha en förklaring och lösning, så ledde detta till en lösning.

När du har skapat dit en hotmail adress och vill av någon anledning ha den i outlook programmet så bör det vid första tillfället verifieras.
Och det var här jag inte heller visste hur en gör verifieringen då jag inte fanns någon förklaring till detta.

Det är klurigt att få till det när e-posten inte fungerar

Jag hade både programmet Outlook på datorn igång, Hotmail öppen i webben samt kontot inloggat överallt i dessa.
Då helt plötsligt så dyker det upp på webben om verifiering utan att jag ens klickat mig vidare eller på något speciellt ställe.
De kom det upp en bild där en skulle med musen föra den kropp så att bilden blev korrekt, för bilden snurrade runt så fort du närmade dig pilarna på båda sidorna.
Det var svårt att få till det exakt.
Det blev tre bilder på kropp med olika poser som skulle ligga eller stå upp och detta gjordes på tid för att få verifieringen godkänd.
Till slut så blev den godkänd och vips så fungerade det att skicka och ta emot e-post i Outlook.

Alltså jag har klickat så mycket på Microsofts alla möjliga saker för att ändra mejladress samt sekretess inställningar så att jag nu lyckats med att inte kunna göra ändringar där på cirka 30 dagar.

Hur många e-post program finns det?

För min egna del så är jag glad att jag inte har varken hotmail eller outlook. Det är verkligen bra att ha om en gillar att kunna ha ett system som är lättöverskådligt. Men innan en kommer till det läget så tar det mycket energi. Vill en ha bara hotmail eller outlook.com i sin mejladress och endast se den över webben likt gmail ja då är det inget problem. Det är när det skall kopplas ihop och operativsystemen inte fungerar så bra ihop. Eller att det inte finns någon som berättar om detta hur en gör så en kan läsa sig till det. Det är då det blir svårigheter att få till allt att fungera så att få till hotmail med outlook i datorn och i mobilen som Iphone.
Det är tur att det finns många val att välja på gällande e-post så att det passar just dig.

 


0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

En vändpunkt

En vändpunkt

En vändpunkt i livet på många sätt En vändpunkt när en gör förändring så sker det saker per automatik lite runt omkring. Min kamera Min

Porträttfotografering i Uppsala

Porträtt fotografering i Uppsala

Porträtt fotografering i Uppsala och med omnejd så som Sigtuna bland annat Porträtt fotografering i Uppsala eller strax utanför är något jag älskar att få

Bildstil och fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering Bildstil och fotoredigering är något jag önskar jag kunde läsa mer om och lära mig finna hur andra gör. För vad är

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok Telia- en tidsepok och ett avslut med en ny början. Det känns pirrigt och en aningen lite läskigt att inte längre ha

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: