Juni månad och sommaren är här

Juni månad och Sommaren är här

Så kliver vi in i Juni månad och sommar är här. Ny vecka och ny månad på samma dag 🙂 En tid som är så speciell på så många sätt det är väl därför som Juni månad och Sommaren är här blir så välkomnande. Längtan efter att få barfota i gräset, känna doften av morgondaggen och när kvällen kommer och daggen kryper in. En speciell doft! Varma dagar kan säkert badas i, dock är jag sällan någon som älskar att bada. Men det är skönt när en väl är i badet.

Tänk så skönt det är utomhus nu när solen värmer på! Underbara dagar som det kommer att bli. Just den här månaden då skolavslutningar sker, examen och även midsommar träder in. Skolavslutningar som jag har varit på så många gånger. Det är något speciellt att få se sitt barn delta där sjungandes och bli glad över att skolavslutningen träder in för två månaders uppehåll av studier. Eller för att inte prata om examens dagen med pompa och ståt! Wow, säger jag bara! Så känslomässig en blir när de tar på sig sin examensklädsel och sjunger samt springer ut i sprudlande glädje. Tre gånger har jag varit med om detta, då jag har tre barn. Och varje gång har alltid varit speciell.

Blommornas tid och gräset som behöver klippas nu

Det är också nu när äppelblommorna blommar, tulpanerna blommar ut, grönskan frodas och gräsklipparen går igång mer frenetiskt. Även vattenkannan hämtar regnvatten från tunnorna fyllda med regnvatten. Hos oss är ännu inte syrenerna i blom, men inte långt ifrån oss blommar det för fullt. Det är som en explosion av grönska och blomning på samma gång och allt går så fort i detta stadiet för att sedan blomma ut. Önskar jag kunde trycka på en paus knapp så jag kunde få njuta mer av allt det här som sker just nu i grönskan och blomningen.

För bara någon vecka sedan så började ju tulpanerna blomma och jag blev så otroligt glad av att se dessa vackra blommor.Det går ju så fort nu när det är Juni månad och sommaren är här.  Jag började fotografera tulpanerna och började skapa arrangemang med både blommorna som med fotograferingen. Lite av stilleben.

Min kamera, som jag väntar på den

Men så sa det poff och kameran slocknade helt. Inte ett liv i kameran trots att jag köpte ett nytt batteri.  Kontakt skapades på nytt igen med reparationsverkstaden då kameran hade blivit lagad en gång tidigare för cirka 6 månader sedan. Tänk vad jag saknar kameran varje dag nu när jag är utan kameran. Ja den åkte tillbaka till reparationsverkstaden nere till Göteborg för lagning. Dock helt utan kostnaden för min del då detta gick på garantin. En känsla infinner sig hos mig att det inte kommer att gå att laga min kamera. Hoppas verkligen att jag har fel i denna känsla som ständigt dyker upp.

Under tiden då kameran är på lagning så blommar tulpanerna ut en efter en och äppelblommorna blommar ut från knopp till blomma och bladen faller av även de. Så längtan efter min kamera är stor i många syften. Så jag skrev idag igen och frågade reparationsverkstaden om hur processen går kring att laga min kamera. Jag får se när det hör av sig 🙂 Juni månad och sommaren är här och det är verkligen nu jag önskar min kamera i min hand.

Tills vidare så önskar jag dig en skön första juni kväll!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. carina

  Håller verkligen tummen på att det går att laga den…. Sådan otur och så skumt
  Ha en bra junikväll
  Kram

  0
  1. Tinasinreoas

   Ta hand om dig Carina! Ja det är och var jätteskumt men nu är min kära kamera på väg tillbaka till mig igen.
   Så nu kommer det bli spännande vad de har gjort med min kamera. Hoppas att den fungerar nu en betydligt längre tid än sist 🙂
   Kram och Trevlig Onsdag!

   0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

att få till hotmail med outlook

hotmail med outlook

Alltså  hur har du gjort för att få till hotmail med outlook? Det var just det jag har undrat över  i flera dagar. Och hur

Prenumerera och få de senaste

Prenumerera och få de senaste

Det här med att prenumerera och få  de senaste direkt i mejl inkorgen! Det kan vara både skönt då du slipper hålla reda på när

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: