När prövningarna sätts in skapas tålamodet acceptans

När prövningarna sätts in skapas tålamodets acceptans! Ja för så är det just nu här hos mig. I två veckor har internet sviktat med dess hastighet. Det betyder att jag knappt kunnat gå ut på internet. I början blev jag sittandes och väntandes över att sidorna skulle laddas upp så jag fick se dom. Likaså  var det med videofilmerna! Vänta var bara ordet. Stundvis fick jag lite hastighet och kunde se någon Instagram händelse, men det hackade så klart. Till slut blev det ohanterligt både att plugga och att se på annat. Jag kollade med bredbandskollen och fann att min internet hastighet låg på allt från 17 Mbit/s till 0,17 Mbit/s. Alltså Ni förstår ju vilket spann mellan dessa det blev.

Från dåligt Internet till en ny router

Så jag har lekt lite av att vara detektiv, finns problemet. Så förra måndagen kontaktade jag min internet operatör. Besök av dom, åtgärd av dom och problemet kvarstod. Så återigen blev det chattfunktionen på FB denna gång. Idag får jag hämta den nya routern, sedan får vi se om hur det går med internet. Just nu fungerar det ypperligt bra!

Två kurser på distans får bli lite av pausande

Utöver detta med internet så har jag fått meddela skolorna om att jag inte kunnat närvara så som det är tänkt. Den ena kursen är ju med massor av videofilmer och övningar. Den kursen har fått vila för stunden. Den andra har jag gjort den nödvändigaste men inte mer.

Från prövning till något positivt

Någonstans så har denna prövning med internet blivit något positivt. Detta för att jag då har blickat inåt i mitt inre. En kreativ känsla har infunnit sig. Förr har jag rensat utanför mig själv, allt från tallrikar till kuddar och allt däremellan. Nu blev det istället en rensning invändigt.

Yttre och Inre rensning

Att göra rensning invändigt så behövs delmål och mål, men framför allt belöningar där emellan. För att lyckas så behövs motivation, fokus och inriktning med dess betydelse.

Har du som jag svårt att bibehålla fokuset ibland? Stundvis tappas fokuset eller att det sviktar. Då är det väldigt bra att ha något som får fokuset att komma tillbaka.

Rensning för att ge plats till något bättre och att må bra

Rensningen görs ju för att må bra och ge plats till det som känns bättre. Hur viktigt är det för dig att må bra?

För mig är det viktigt att må bra och då tänker jag på alla plan att må bra. Allt hör samman, såväl mentalt,fysiskt och själsligt.

När rensning påbörjas börjar processen

När en resning påbörjar börjar det oftast med utrensning, försämring, stökigt, bökigt till att vända och bli bättre därefter.

Ett steg i taget gör att en kommer framåt! Bättre med små steg och framåt än att ta ett jättekliv och ramla kanske.

Jag kommer att förklara mig mer framöver och jag kommer vara tydligare framöver. Därför så behöver jag vara lite hemlighetsfull för min egna skull just nu 🙂

Allt gott till dig så länge!

0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

Bildstil och fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering Bildstil och fotoredigering är något jag önskar jag kunde läsa mer om och lära mig finna hur andra gör. För vad är

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok Telia- en tidsepok och ett avslut med en ny början. Det känns pirrigt och en aningen lite läskigt att inte längre ha

Den digitala kameran Canon

Den digitala kameran

Bilden ovan är från med min gamla digitala kameran  Canon EOS 450D, tagen på känsla och inget annat. Den digitala kameran som är så otroligt

att få till hotmail med outlook

hotmail med outlook

Alltså  hur har du gjort för att få till hotmail med outlook? Det var just det jag har undrat över  i flera dagar. Och hur

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: