Hem Omdömen

Omdömen

av tinasinreoas

Omdömen från klienter som coachat av Tina på TinasInreOas.se

Här nedan följer omdömen av min Tinas vägledning, så att du kan se vad andra tyckt om mig och mitt sätt att coacha.

Omdömen av Vägledning

Livsvägledning 

Här lägger jag in omdöme av klienter som blivit vägledd/ coachade av mig.

Läs gärna omdömen och hör gärna av dig om du själv är intresserad av att bli coachad av mig!

En engelsk talande person som jag brevledes coachade

Rekommendationer från LinkedIn:

Tina is a skilled artist, a coach and healer, but she is also a wonderful channel for the Angels and the Universe. She recently sent me a most inspiring message that not only made me feel that I am known, understood and protected by Angels, but which also offered some excellent advice about being more connected myself.

If you need angelic guidance, I strongly recommend that you contact Tina.

Margaret Walker- Astrology- Helping you find out what your life is all about # why you are here # what you are supposed to be doing.


Affärsklient som lämnat sitt omdöme även på LinkedIn

Rekommendation från LinkedIn:

Tina makes people grow. She has an education in coaching methods and her strength is to listen and help people find their own answers. I have used Tinas capacity to get through some challenges. Her perspective and tools helped me in my entrepreneurship. I can strongly recommend Tina for leaders and managers that want to find their potential and make the best of it.

Maria Mattsson Mähl- CEO at AlphaCE Coaching & Education


Tina ger ett mycket lugnt o seriöst intryck.

Jag känner mig helt trygg i de samtalen vi har under hennes coachning.

Hon är väldigt observant på vilka problem som är mest aktuella att ta upp, och jag gillar skarpt att hon anpassar samtalet o läxorna efter vad som kommer upp under coachningen.

Jag är mycket imponerad av hennes kunskaper. Det som kan vara stressande är att det blir många läxor mellan coachning tillfällena, det mest optimala tror jag skulle vara en o en halv vecka mellan varje tillfälle ( då det nu har varit en vecka mellan coachtillfällena). Men läxorna jag fick var verkligen så himla rätt för mig!

Gunilla Falk


Tina är engagerad, inkännande, tydlig och rådande. Känner mig trygg och lyssnad på. Tina skapar en plattformform för mig som jag känner stor tillit till.

Tina blir en excellent coach om hon väljer att gå sitt hjärtas väg.

Elfi


Jag är mycket nöjd med hur Tina har coachat mig.

Hon har läst av mig hur hon ska gå tillväga och låtit mig själv finna hur jag bör förändra mina beteende för att må bättre i mig själv.

Hon har gett mig utmaningar efter varje coachnings tillfälle som jag har jobbat med under veckan och som har
gjort att jag har utvecklats och växt i mig själv som person.

Hon har planterat tankar i mitt huvud som jag vid senare tillfälle har nystat i och funnit att det kan vara en utväg för att jag ska utvecklas vidare.

Jag har upplevt ödmjukhet vid varje tillfälle som vi har pratat och ett inre lugn som har
smittat av sig på mig under samtalets gång. Min hjärna har satts igång med ett tanke arbete som
jag inte trodde skulle komma upp efter ett samtal och som jag ser som otroligt positivt för min
utveckling.

Har alltid jobbat mycket med mig själv läst många böcker men har aldrig upplevt att jag
har utvecklats så snabbt som jag har gjort med Tina som coach.

Jag rekommenderar Tina som är otroligt proffsig som coach och att få coachning av henne för att utvecklas och hitta nya vägar i livet.

En klient som blivit coachad av Tina


Omdöme coaching med Tina

Jag har känt mig bekväm med Tinas coaching och ändå peppad att ta itu med vad jag har för resurser att använda mig av. Hon har ett andligt synsätt som passar mig och är inkännande och följsam för att sedan tydligt peka på viktiga faktorer för min personliga utveckling i den fråga vi jobbat med. Coachingen, om än bara två gånger, hjälpte mig att “sätta fart” och bryta den handlingsförlamning som jag hade hamnat i när det gällde en viss fråga. Det hände verkligen mycket på kort tid och jag är väldigt nöjd och tacksam för coachingen med Tinas. Jag rekommenderar Tina som coach och särskilt för dig som vill ha ett helhetsperspektiv där själslig mognad är central.

En klient som blivit coachad av Tina


Jag har haft förmånen att bli coachad av Tina under hennes utbildning.

En fantastisk kvinna som proffsigt och tydligt samt lugnt, och förtroendeingivande gett mig verktyg under våra samtalstider.

Och då är det jag som har pratat mest.

Dokumenten har varit bra men ändå lite mycket tycker jag personligen och har varit lite svåra och jobbiga. Men förstår att vissa dokumet med frågor har varit av största vikt även om jag inte har kunnat svara på allt.

Jag hoppas att Tina fortsätter att vara den lugna tydliga person hon varit den här coachtiden. Att hon verkligen fortsätter att känna i sitt hjärta vad som är rätt för just den enskilda person hon träffar i framtiden.

Jag önskar Tina all lycka i framtiden med sitt coachande och är övertygad att hon blir en strålande coach för andra.

Carina Krantz

2015-04-08


Jag har under några tillfällen hittills blivit coachad av Tina Lennholm. Vid dessa har jag fått till mig information som ofta fått mig att minnas det jag “vet”, ofta med ett skratt som tecken på insikt.

Och vid andra tillfällen är det ny information som kommer till mig.

Coachningen har givits på ett sådant sätt att jag kunnat ta till mig gammal kunskap och ny, på ett annorlunda upplyftande sätt, men som gjort mig själv mer tydlig för mig själv.
Jag förstår mig själv bättre, kan sätta flera och tydliga gränser för vad jag kan och inte kan, vill, orkar göra. Lyssnar bättre och bättre till mig själv, både fysiskt och mentalt. Naturligtvis får denna process ta tid, men ger en bra grund att stå på och att hushålla med min energi

Jag har fått många bra tips, råd och lär få många enkla men mycket kloka anvisningar att följa. Det som jag fått till mig här, har bestämt mig för att följa i mitt liv en längre tid framöver för se den läkning, som det kommer att ge mig.
Tinas Lennholms värme, klokhet och varsamma ledning är bara för mig att rekommendera varmt!

Med tacksamhet och glädje

Anki


Jag anmälde mig till Tinas coaching då jag sökte ett alternativ till att känna mig handlingsfattig och inspirationslös.

Jag upplevde ett genuint intresse från dig att verkligen hjälpa mig.

Jag fick många blanketter med svåra och lätta frågor.

Frågorna fick mig att mer tänka efter och reflektera över min situation.

Jag känner att jag fått verktyg att fortsätta coacha mig själv framöver.

Det blev tydligare för mig att hitta ett annat sätt att vara på och ett annat sätt att tänka på än det jag hade vant mig vid.

Jag har lärt mig mer om att tänka i banor som vad jag själv vill och vad jag har lust till.

Du gav mig med andra ord en bra start på resten av mitt liv. Sen är det upp till mig att fortsätta den påbörjade resan.

Jag kan varmt rekommendera Tina Lennholm som coach om du känner att du kört fast i ditt liv.

Christian Bertéus

Fotograf

Leg. Sjuksköt.

Och medmänniska.


Att ha fått Coachning av Tina har tagit mig många steg framåt i min personliga utveckling. Jag har jobbat mycket med mig själv, men inser att man behöver hjälp för att komma riktigt på djupet. Tina har hjälp mig på ett väldigt bra sätt och hon har verkligen varit lyhörd för vad jag behöver för att gå vidare och komma på mina egna svar.

Jag är otroligt tacksam över att få ha tagit del av de här 6 gångernas coaching och kommer att återvända till Tina med jämna mellanrum för att hålla mig uppdaterad med tankesättet.

Tina har läst av mina behov på ett fantastiskt sätt och pushat på lagom hårt. Jag önskar att alla skulle få ta del av en livscoach.

Jag kan varmt rekommendera Tina, då jag har känt mig väldigt professionellt bemött och då Tina även har en stark intuition så har hon läst av mig och mina behov på ett väldigt positivt sätt.

/Marina


Har många svåra minnen, både som ensamt barn och att mina föräldrar dog när jag var 20 och 21 år gammal.

Att bli sjukpension 30 år gammal pga atopisk allergi från ett arbete som jag trivdes mkt bra med

Skilsmässa

Min ena dotter dog endast 19 år gammal av en total läkarmiss har gjort att livet efter det rasade ” totalt “

Att det fysiska och psykiska går hand i hand har jag fått erfara. Efter hennes bortgång har min hälsa försämrats och 2011 drabbades jag av vaskulit i hjärna och lungor.

När jag fick erbjudande om att delta i Tinas KBT tackade jag ja (Har haft kontakt med kurator period vis) Men aldrig någon form av terapi.

Dessa samtal och dokument som hör till har haft stor betydelse för mig. Ger stor insikt när man skrivit ner på papper svar på frågor m.m

Man inser vilka tillfällen som har präglat mitt liv sedan barn och till dags datum. Vilket betyder mycket för mig, med tanke på fortsättningen i livet. Finns bara positiva saker som det tillfört mig, vilket jag är tacksam för.

Jag kan verkligen helhjärtat rekommendera Tina, som för min del har öppnat ögonen, hur jag trots många motgångar kan gå vidare. Om jag inte fått denna möjlighet har jag stått kvar på samma ställe, vilket jag känner att jag inte gör idag

Ett stort tack från en klient!


Tina är bra som coach då hon känner av var man är, kan komma med nya infallsvinklar som får en att se på saker med nya ögon vilket ger aha upplevelser o en utveckling . Rekommenderar Tina starkt till den som vill komma vidare i sin utveckling o förändra saker i sitt liv….KRAM

Helene


Det som är bra med coaching med Tina är att hon är inkännande kring scenariot jag beskriver och rak i sin feedback. Man får verktyg att arbeta med för att utveckla sina egna tankebanor. En önskan hade kanske varit att ha åtminstone ett av mötena IRL (in real life).

Klient som har coachats av Tina


Tina har en fantastisk förmåga att lyssna och känna in vad jag behöver, för att hitta “mina” verktyg på min väg. Hon lyssnar och hjälper mig att se möjligheter och alternativ som jag själv har svårt att se! Jag ser ju inte “skogen för alla träd”! ;0) Med mycket ödmjukhet och fingertoppskänsla känner jag mig stärkt att finna den väg som är rätt för mig! Jag har gått till flera coacher som jag upplever är lite “stöpta” i samma form, och detta har inte funkat för mig. Tina har verkligen det där lilla extra som gör henne lyhörd på ett fantastiskt sätt! Jag rekommenderar verkligen Tina, om Du vill ha och önskar något riktigt genuint!

Helen 40 år


Jag har upplevt glädje och utveckling vid varje samtal med dig Tina!
Du väcker positiva tankar inom en och vänder det negativa tankemönstret som man lätt fastnar i
till ett positivare tankesätt med bara några få ord och verktyg.

Mina ögon och min syn på mig själv har utvecklats otroligt mycket framåt på så kort tid.
Dina samtal har fått mig att se saker ur nya synvinklar och nya perspektiv.
Det jag gillar starkt med dig också är att du känns väldigt äkta och personlig.
Vilket gör att jag tar till mig och lyssnar mycket på dina stödjande ord.
Tack för bra coachning!

Jessica Wirenstål


Vill du bli coach av mig ta då kontakt här eller läs mer på sidan om Coach

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...