överraskningar som kommer

Överraskningar som kommer

Vilka överraskningar som kommer och för helgen så där extra fin på något sätt. Överraskningar som kommer när jag minst anar det. Det sas att jag skulle få veta i nästa vecka eller om 14 dagar gällande intagningen för skolan. Så roligt och så förväntansfull jag var. Det var nästan så att jag tänkte räkna dagarna fram till dess.

Överraskningar som kommer, än av dessa var antagningen till utbildningen

Men så plötsligt i förrgår när jag inte tittade på mobilen och efter jag kommit in i huset där mobilen låg, så fanns där ett meddelande. Ett mejl från skolan där det stod att jag blivit antagen. Yippie blev känslan inombords! Som jag har längtat efter detta svar. Ja vad blev det nu för utbildning kanske du undrar. Jo, jag kom in på It-pedagog utbildningen som pågår under ett års tid. Det kommer att komplettera till det jag redan har i mitt bagage, så väl skrivarkurser som photoshopskurs till att bli lärare på distans. Lärare i Medborgarskolan i att tänka på inför valpköpet som kommer att gå på distans. Detta kommer tillsammans bli så bra.

Sedan får vi se om jag breddar min praktiska del med någon annan arbetsplats när jag är klar som IT-pedagog.

En annan överraskning från ett företag utan förpliktelser

En annan överraskning som kom också var när jag skrev till ett företag gällande ett annat ärende. Det ena ledde till det andra och som den person jag är som följer min inre kompass och intuition berättade om hur jag gjorde och tänkte gällande naturen samt bin, humlor, fåglar, fjärilar och träd. Allt för att bevara det goda för vårt leverne. Ja detta har jag hållit på med i många år, för att jag gillar detta och det är inga konstigheter alls. Så jag berättade detta bara så där, precis som jag gör för dig här. Dessutom har jag även visat  och berättat på Instagram om hur jag fått träden att växa från ekollon till ekar, från lönn näsor till lönnträd, insektshotell och mycket annat. Alltså inga konstigheter alls. Men oj vilket gensvar jag fick. Inget jag alls var beredd på! Jag gjorde ju bara som vanligt i vardagslivet liksom.

Känslan vid överraskningar som kommer

Överraskningar som kommer så där gör att en tappar lite andan och samtidigt blir så innerligt glad! Det som kom blev först ett WOW med engelsk text därefter. Jag tackade artigt för deras respons av dessa ord jag fick! Samtidigt när det så generöst utan som helst orsak så ville jag dela med mig i bild och video för att det skulle se. Att jag var sann och ärlig och inte ljög i den text jag skrev. Ännu ett tack kom med fin text. Jag var nöjd så och kände att jag hade gjort någon glad, trots att jag ändå gjorde detta varje dag.

Odlar för bina och tänker på naturen

Jag har även faktiskt sått blommor för bina och ännu har det inte kommit upp något, men jag hoppas att det blir någonting. Sådden blev i en pallkragen vid insektshotellet som solitära bina tagit sig an. Det skall bli så himla roligt att få se dessa blommor, då jag inte har en aning om vilka blommor det är som kommer att komma upp.

Tänker även på fjärilarna

Även varje år sätter jag en planta av jätteverbena då fjärilarna älskar den. Sedan har jag två syrénbuddlejor som även dessa älskas av fjärilarna. Jag har även gjort vattenskål med stenar i för humlor,fjärilar och bin så det kan dricka.

Och fåglarna får sitt även dom

Fåglarna har även de sitt egna vattenhål i form av en gjutjärnsform samt en stock där det porlar med vatten.

En njutning för själen

Jag gillar verkligen att få naturen inpå med allt som hör till. Att dessutom kunna hjälpa till på traven gör mig glad ända in i hjärteroten.

Så igår kom det ett mejl igen från företaget utöver Wow och där det stod att jag fick välja någon av WWF adoption som företaget skulle köpa och donera pengar till. De val det skulle köpa skulle jag få som tack! Aldrig någonsin har jag blivit så generöst mottagen för det jag gör. Men så oändligt tacksam för denna fantastiska gest de gör mot mig. Det skall sägas att detta är inget samarbete mellan oss utan allt sker på ren och skär hjärtligt generositet till varandra. Mer om detta skall jag berätta mer om senare.

Kanske jag skriver till Er här imorgon, allt beror på hur det ser ut då. I annat fall så önskar jag dig en innerligt fin Pingsthelg och Morsdag till dig som Mamma!

Grattis på Mors dag!

Trevlig Pingst helg!

//Tina

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. carina

  Men så glad jag blir för din skull!!! Stort stort grattis!
  Ska bli spännande att följa dig på ditt år…även om jag inte vet vad en itpedagog gör
  Grattis och njut av helgen
  Kram

  1+
 2. Tinasinreoas

  Stort Tack Carina!
  Ja det skall bli jättekul att få plugga till IT-pedagog!
  Ja denna utbildning vet jag faktiskt inte själv vad jag skall kunna göra i praktiken. Men så mycket vet jag vad utbildningen innehåller. Det är termer och begrepp, installationer och hårdvara samt programmering, pedagogik och framförandeteknik, arbetsmiljö,gruppdynamik,kalkyl och databas, design och typografi, podcast och mycket mera.
  Som jag ser fram emot denna uttbildning 🙂
  Önskar dig också en ljuvlig helg!

  1+

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

Prenumerera och få de senaste

Prenumerera och få de senaste

Det här med att prenumerera och få  de senaste direkt i mejl inkorgen! Det kan vara både skönt då du slipper hålla reda på när

överraskningar som kommer

Överraskningar som kommer

Vilka överraskningar som kommer och för helgen så där extra fin på något sätt. Överraskningar som kommer när jag minst anar det. Det sas att

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: