Hem Policy- villkor och sekretess

Policy- villkor och sekretess

av tinasinreoas

Policy – villkor och sekretess

som Integritetspolicy, Cookies samt GPDR- viktig information

Detta med Integritetspolicy, Cookies samt GPDR är väldigt viktigt. Läsa igenom detta då det gäller dina information/data som du har givit mig. Informationen/data som du uppger när du kontaktar mig genom din mejl, i kontaktformulär och besök på hemsidan.

I dagens datasamhälle där intrång, virus och försäljning av andras e-postadress för eget syfte kan skada dig och även mig. Därför är det väldigt viktigt att du läser igenom detta så fort du går in på min hemsida. . Jag gör allt jag kan för att vara seriös, säkra allt som går genom min brandvägg, virusskydd och aldrig ge ut dina kontaktuppgifter till någon annan.

 

Här nedan är det en mer korrekt förklaring av Cookie, GPDR samt Intigritetspolicy:

Om Cookies

Cookies eller kakor är små filer som sparas på din dator när du använder en webbsida. När du accepterar, läggs filen och cookien så att den analyserar webbtrafik eller låter dig veta när du besöker en viss webbplats. Den här sidan använder cookies för att skapa statistik över hur besökarna på hemsidan använder sig av den.

En cookie är en textfil som en webbplats lagrar på din dator (eller annan IT-utrustning) för att göra det möjligt att känna igen din dator nästa gång du besöker samma webbplats.

Jag använder cookies-trafikloggar för att identifiera vilka sidor som används. Detta hjälper mig att analysera data om trafik till webbplatsen och förbättrar min webbplats för att anpassa den till kundernas behov. Jag använder endast denna information för statistiska analyser och dessa raderas automatiskt efter viss tid.

Sammanfattningsvis, cookies hjälper mig att ge dig en bättre webbplats, genom att möjliggöra för mig att övervaka vilka sidor du kan ha nytta av och vilka du inte har det. En cookie kan inte på något sätt ge mig tillgång till din dator eller någon information om dig annat än de uppgifter du väljer att dela med mig.

Du kan välja att acceptera eller avböja cookies. De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies, men du kan ställa in webbläsaren så att cookies inte accepteras om du föredrar det. Detta kan dock hindra dig från att dra full nytta av webbplatsen.

 

GDPR

Den nya dataskyddsförordningen GDPR som gäller för hela i EU ersätter den Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Din e-postadress kommer endast att användas för kontakt när du har bokat tid hos mig, eller när du kommunicerar med mig gällande något som finns på min hemsida. Om du vill ha support beroende på vilken tjänst du har valt. Din e-post adress kommer inte att lämnas ut till tredje part.

På hemsidan:

I kontaktformulär som finns på denna hemsida, ber jag dig fylla i ditt namn och mejladress och eventuell hemsideadress (alternativ). Dessa uppgifter tar jag bort när vi har avslutat vårt samarbete i de tjänster du velat ha.

Jag lägger ut referensutlåtande här på hemsidan, efter jag har frågat dig först om lov till detta. Jag lägger då ut de “namn” som du vill skall stå med, samt din text och eventuell bild.

Gällande kurser:

När jag håller kurser, så behöver jag namn och mejladress för att kunna nå ut till de berörda som skall gå kursen. Vid mejlutskick till alla som skall gå kursen, så skickas den som “Hemlig kopia” vilket betyder att ingen annan än du ser din och min mejladress.  Efter kursens slut får du be mig ta bort din mejladress, i annat fall så finns du kvar i 7 år, enligt bokföringslagen. Jag brukar normalt ta bort e-post adress efter avslutad kurs cirka 3-6 månader, men vill du vara kvar får du säga till mig för erbjudande av fler kurser och nyheter.

Integritetspolicy

När du anlitar mig, som privat person eller som företag behöver jag dina person- och/ eller företags uppgifter för kommunikation och i samband med att jag skickar dig en faktura (ifall vi har kommit överens om detta, i annat fall betalas allt i förväg) eller annan information.

För mig är det självklart att din integriteten är viktig och det tar jag på största allvar och med stor varsamhet.  Jag varken delar med mig eller säljer dina personuppgifter till någon tredje part.

Du kan när som helst höra av dig till mig och be mig att ta bort dina uppgifter.

Jag har brandvägg och virusskydd via F-Secure.

Användarvillkor

När du använder/ går in på denna hemsida godkänner du  följande villkor för användning och Integritetspolicy. Tillsammans med användarvillkor och integritetspolicy styr relationen mellan  mig-Tina. Lennholm och dig (som privat person/ företag)  i förhållande till denna hemsida.

Om du inte accepterar någon del av dessa villkor ska du inte gå in/använda min hemsida.

Innehållet på sidorna som finns här på hemsidan är allmänna information  och bruk, där varken jag eller tredje part ger någon garanti för riktighet, aktualitet, fullständighet eller lämplighet för den information och de material som finns eller erbjuds på denna hemsida för något speciellt ändamål.

Den text jag skriver på denna hemsida samt de bilder jag lägger upp här, är copyrightskyddade enligt lag och får inte kopieras eller plagiat då skadestånd kan ske och eventuellt brott har begåtts.

När du väljer att köpa tjänster och/eller konst av mig så godkänner du ditt fulla ekonomiska ansvar eller om någon agerar på dina vägnar vid köp hos mig.

På denna hemsida kan jag länka till andra hemsidor så att du lättare kan få ta del av mer information. Den hemsida jag har länkat till, har jag inget ansvar för dess gällande innehåll eller säkerhet. Det betyder inte att jag stödjer dessa hemsidor som jag länkat till.

Min hemsida förmedlar information, inspiration och produkter i form av konst och coachning som kan vara till hjälp för dig i din verksamhet eller som privat person.

Min strävan är att hålla information aktuell och korrekt och jag ger inga garantier av något slag, uttryckligen eller underförstått för riktighet, aktualitet, fullständighet eller lämplig information avseende här på hemsidan eller uppfattningen via samtal/ telefon.

Under inga omständigheter kommer jag- Tina. Lennholm hållas ansvarig för någon förlust eller skada inklusive, indirekt eller efterföljande förlust eller skada i samband med denna hemsida.

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...