Porträtt fotografering i Uppsala

Porträtt fotografering i Uppsala och med omnejd så som Sigtuna bland annat

Porträtt fotografering i Uppsala eller strax utanför är något jag älskar att få göra. Att se igenom gluggen i kameran och se din vackra utstrålning och få föreviga bilderna till dig i denna stund.

Vad känner du för att bli fotograferad och vad är viktigast för dig när du är i stunden av fotograferandet?
Jag kan lova dig att oavsett hur du känner inför fotograferandet så kommer jag att göra så att Du känner dig trygg i min närvaro.
Genom kameran så fångar jag din personlighet där du och jag delar en stund tillsammans. En stund av skratt och glädje.

Porträtt fotografering är och bör vara något lättsamt, roligt där du får känslan av glädje. Du möter mig innan fotograferandet genom mejl konversation. En stund innan fotograferandet pratar vi lite så att du skall få veta att det enda du behöver tänka på är att vara dig själv. Jag peppar dig och du är i centrum för stunden av din tid.

Det sägs att jag fotograferar med sån känsla och ödmjukhet. Att jag ser dig och din vackra personlighet. Att mitt mjuka sätt gör att du slappnar av och kan ha roligt för stunden.

Porträttfotografering i Uppsala

Fotograferandet och lite om hur det går till här

Vi gör detta tillsammans och inte en gång att jag lämnar dig för stunden. Ett varmt mottagande får du av mig och jag vill fånga de vackraste fotografierna på dig och din personlighet. För du vet väl om att du är en fantastisk person!

Vi tar det lugnt och jag guidar dig genom hela stunden av fotograferandet. Däremellan kommer jag att visa dig bilderna i kameran så att du känner att du är delaktig och får se en snabb blick i kameran om hur bilderna blir på dig.

Mitt fokus är dig och att få lyfta dig till precis den vackra person som du är. Och detta är från första kontakt tills bilderna är levererad till dig. Jag är ärlig, öppen och inkännande för hur du vill ha det eller hur du inte vill ha det.
Den där obekväma känsla över att inte kännas sig bekväm är så viktigt för mig. För jag vill ju verkligen att du skall känna dig bekväm och trygg i min närvaro med kameran.
Det är därför jag vill hylla ditt vackra sätt, din personlighet och utstrålning i det jag fångar med min kamera.

Porträttfotografering i Uppsala

Ett naturligt sätt med glädje är vad som återspeglar mina porträttfotograferingar här i Uppsala med omnejd så som Sigtuna bland annat.

Porträttfotografering för par, två personer som älskar varandra

Porträttfotografering kan också ske i par, där Ni är ett par som älskar varandra och vill dela minnet för evigt.
Ungt par som ett par som levt livet länge med varandra.
Att se sedan på fotografierna och kunna dela detta med andra om Ni så önskar.
Allt handlar om Er och den vackra utstrålningen som bara finns mellan Er.
Det är här som jag fångar den magiska känslan mellan Er. Där skratten, omfamningen av Er och beröringen mellan Er finns.
Ni vet den där lilla detaljen som får Er att veta vad den andre känner, genom att beröra den andre personen.
Det där lilla, en hand i den andres hand, ett finger som berör en axel eller en hand.
En ömsint och varsamt kärlek mellan Er bör förevigas för det vackra.
Tycker inte du också detta? Att få stanna tiden för ett ögonblick.

Porträttfotografering- Par fotografering i Uppsala

 

Känns det som du vill boka mig för porträttfotografering så väl för dig som enskild eller i par fotografering  så kika in på min sida HÄR

close

PRENUMERERA PÅ MINA BLOGGINLÄGG DIREKT NER I DIN MEJL

+1

Tinasinreoas

Kreativ och högkänslig gift 3-barns mamma som gillar lantlivet med djur och natur.Lever livet med den man jag älskar sedan 1983. Fotograferar, målar och skriver är en del av mitt kreativa uttryck. Ser det vackra och det lilla som gör gott för själen. En positiv medmänniska som njuter av sin inre oas.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. carina

    Härligt inlägg!
    Och superfina bilder. Heja dig <3

    +1

Lämna ett svar