Prenumerera och få de senaste

Prenumerera och få de senaste

Det här med att prenumerera och få  de senaste direkt i mejl inkorgen! Det kan vara både skönt då du slipper hålla reda på när inläggen läggs upp. Att  ständigt leta reda just på vad en söker på hemsidan. Oftast skrollar vi genom med en stor hastighet i flöden på Instagram, Facebook och på hemsidor. Vi ögnar ofta igenom lite snabbt. Kanske stannar vi upp för ett tag i det som intresserar oss. Men så ångrar vi oss och vill gå tillbaka till den där hemsidan, bloggen eller inlägget, men vet inte vart den fanns.

Känner du igen dig du också? Det händer mig faktiskt att jag är för snabb när jag söker och tittar på inlägg i olika former. Det är då det är så skönt med prenumerationer. Lätt också att avregistrera sig när det inte passar. Det skall alltid vara lätt.Lätt i att läsa, lätt att inte längre följa inläggen genom avregistrering. Så hur skönt är det inte när en får prenumerationer direkt i mejl inkorgen. Jag finner faktiskt en hel del och som jag skulle ha missat ifall jag inte prenumererade på dessa.

Jag har skapat en prenumeration. Ifall du vill följa mina två senaste blogginlägg kan göra detta. Få det direkt i din mejlinkorg. Dessutom lägger jag in något lite annat som en glad påminnelse, något att komma ihåg eller något annat.

Hur blogginlägg via mejl kan se ut

Här nedan visar jag hur ett mejl från mig kan se ut med rubriken i din inkorg: De senaste två inläggen från min blogg

Prenumerera och få de senaste

Prenumerera och få de senaste

Här ovan kan du se det allra senaste blogginlägget. Med en lite kortare text och bild för att ge en hint om vad inlägget handlar om. Dessutom ser du en knapp där det står Läs mer. Klickar du på denna knapp så kommer du direkt till just detta blogginlägg. Det betyder att du inte behöver leta vad blogginlägget finns, utan kommer alltså direkt till det som intresserar dig.

Prenumerera och få de senaste

Efter de allra senaste blogginlägget så kommer de blogginlägg som är efter detta. Alltså det näst senaste. Kan en säga så, de näst senaste. Ja jag hoppas att du förstår vad jag menar.
Även här finns några meningar om vad blogginlägget handlar om. Samt en knapp med Läs mer så kommer du direkt till inlägget ifall du klickar på denna.

Sedan är det slut med blogginlägg i mejlutskicket och du får ett nytt mejlutskick så fort jag skrivit ett nytt blogginlägg.

Prenumerera och få de senaste

Efter de två senaste blogginläggen så kommer det som bilden ovan visar. Ett inlägg som inte är klickbart utan där jag skriver några rader med en bild. Detta inlägg kan vara så som här inför Mors Dag eller något liknande. Men också peppande, tänkvärt eller på annat sätt ord med mening och bild.

Efter detta kommer meningen med Följ mig även här vilket betyder alla det runda cirklarna som är sociala medier ifall även du befinner dig på denna plats av sociala medier. Mestadels så lägger jag upp bild och inlägg på Instagram, knappen nummer två från vänster. Men det händer att jag är inne både på Facebook, knappen nummer ett från vänster. Pinterest som är den röda knappen och där på Pinterest så är det oerhört mycket att se och följa! Tanken är tänkt från min sida att även lägga upp mina fotografier även där på Pinterest.

Detta med att hantera, avregistrera och visa i webbläsaren

Det viktigaste av allt, att du kan hantera din prenumeration och att avregistrera dig som att säga upp prenumerationen. Det här är viktigt då möjligheten skall alltid finnas där för dig som prenumererar och följer mina blogginlägg.

Det står också Visa i din webbläsare ifall du vill se mejlet i webbläsaren istället för i din mejl inkorg. Det kan ju vara som så att du inte vill godkänna bilderna som jag visar och då kan mejlet se konstigt ut. då är det bättre att antingen godkänna externa bilder som de säger, vilket betyder att det är dessa bilder som jag har till blogginläggen. Eller så klickar du helt enkelt på Visa i din webbläsare så kommer allt upp synligt där.

 

 

 

1+

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Tinasinreoas

   Tack Malin! Ja visst är det och då slipper de som läser ständigt gå in och titta på hemsidan. Allt gott till dig Malin!

   0
 1. carina

  Vilken smart idé! Tack för tipset. Tror det blir ett litet mail och kollar hur du gör detta 😉
  Njut av fredagens just nu fina väder
  Kram <3

  0
  1. Tinasinreoas

   Testa Carina på min prenumeration så får du se hur det går till och ser ut 🙂 Du kan alltid avregistrera dig efteråt och även hur detta ser ut!

   Njut du också av fredagens vackra dag!
   Kram <3

   0
 2. carina

  Jag har ju din prenumeration 🙂
  Eller är det fel?
  Fick i alla fall ett mail , i veckan tror jag det var.

  0
 3. Tinasinreoas

  Skriv in i prenumerationsrutan här antingen till höger och nästan högst uppe om du är på datorn. Det är en ruta där det står

  PRENUMERERA PÅ MINA BLOGGINLÄGG DIREKT NER I DIN MEJL

  Den andra prenumerationen som jag startade igång var via mailchimp detta är betydligt enklare 🙂

  1+

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

Prenumerera och få de senaste

Prenumerera och få de senaste

Det här med att prenumerera och få  de senaste direkt i mejl inkorgen! Det kan vara både skönt då du slipper hålla reda på när

överraskningar som kommer

Överraskningar som kommer

Vilka överraskningar som kommer och för helgen så där extra fin på något sätt. Överraskningar som kommer när jag minst anar det. Det sas att

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: