Hem Samarbete med mig Tina

Samarbete med mig Tina

av tinasinreoas

Samarbete och adlinks hos TinasInreOas.se

Samarbete med mig– Tina?

Jag heter Tina och du kan läsa mer om mig här och om mina värdegrunder.

Jag har sociala kanaler på Instagram, Facebook och min blogg här.

Varmt välkommen till diskussion för samarbete med sponsrade inlägg eller andra samarbeten!

Vill du anlita mig? Kontakta mig här

 


Till läsare och till företag

Samarbete med sponsrade inlägg

Alla det sponsrade blogginlägg som jag lägger in här på min blogg inleds alltid med texten “Inlägget är ett samarbete med *företagets namn*”. Detta för att du som läsare ska veta redan när du börjar läsa inlägget som jag har skrivit. Det är för din trygghet så att du kan lita på mig och urskilja när det är samarbeten eller inte. För mig är det viktigt att allt som står i bloggen skall vara tydlig och framgå exakt, då jag vill vara 100% ärlig i det jag gör här.

Adlinks-Annonslänkar

Vissa blogginlägg kan börja med en text som är kursiv och börjar så här “inlägget innehåller adlinks” som betyder annonslänkar. Ifall du klickar på en sådan länk och köper produkten via webben betyder det att jag som bloggare får en liten procentuell ersättning.


Jag gör inte reklam för något som jag inte gillar själv eller inte tror på. Jag brukar ofta berätta om produkter eller något jag gjort för att tipsa dig som läsare och detta utan något som helst samarbete.

Finner du mina fotografier och eventuella målningar intressanta i det inlägg jag gör här, så finner du mer här där du kan se min konst.

Vill du komma i kontakt med mig för ett köpa av min konst?  Kontakta mig här

Denna hemsida använder cookies. Det gör att upplevelsen av den blir bättre. Genom att fortsätta på min hemsidan godkänner du min policy. Acceptera Läs mer...