sol och bubbla med våren

Sol och bubbla med våren

Sol och bubbla med våren! Underbara sol som stärker så skönt i kropp,själ och i naturen!
När solen värmer en hud. När näsan riktar sig mot himlen och den där värmen från solen får kroppen att slappna av. Skönt, eller hur?

Fåglarna kvittrar mera och det verkar som att de gläds åt våren.

Vi har igår och idag suttit ute och druckit kaffe samt samtalat. Byxbenen har åkt upp och blottat det kritvita benen. Skönt med vindstilla värmande vårinspirerande stunder!
Tyvärr så har jag inte tagit med kameran ut på ett tag, då fokuset har varit på annat. Allt för utvecklingen till att bli bättre i så väl skapande av fotografier samt mejl kontakt med erbjudande.

Så nu är det fredag igen och helgen står för dörren 🙂 Veckorna går så fort tycker jag och det på grund av all aktivitet som sker. Alltid roligt så klart!

Bubbla eller ej

Jag behöver stundvis gå in i min bubbla för mig själv. Att få vara i tystnaden, fokusera på det som kommer upp ur mitt inre. Lyssna vad som känns och hörs. Kroppen och själen talar. Är det mycket omkring mig, ett brus, aktiviteter så är fokuset riktad utifrån mig och inte inåt till mig. Att prestera och leverera  riktas alltid utåt till det en gör för någon. Även om en gör det av egen vilja och glädje så blir riktningen utåt.

Sol och bubbla med våren kan kännas så befriande och så öppen för förslag till utveckling 😀

När riktningen går inåt istället så sker det genom att fokusera mer inåt. Stilla sig, gå in i sin bubbla. Lyssna på vilka tankar och ord som kommer fram när allt är tyst omkring en. En blir överraskad för varje gång det sker!

Så nu önskar jag att det blir en bubbla för min egna del, förmodligen så skapar jag den för mig själv. Kräver min egna tid för en stund, går in i mitt kreativa tillstånd.

Trevlig Helg till dig som läser här 🙂

1+

Detta inlägg har en kommentar

  1. carina

    Underbart med sol och just nu behöver vi det lite extra tror jag.
    Kram och njut av helgen <3

    0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

Prenumerera och få de senaste

Prenumerera och få de senaste

Det här med att prenumerera och få  de senaste direkt i mejl inkorgen! Det kan vara både skönt då du slipper hålla reda på när

överraskningar som kommer

Överraskningar som kommer

Vilka överraskningar som kommer och för helgen så där extra fin på något sätt. Överraskningar som kommer när jag minst anar det. Det sas att

Sommaren är här snart

Sommaren är här snart

Sommaren är här snart Hej där! Jag har tänkt lägga in inlägg här och skriva några rader. Men så blir det något annat som kommer

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: