Sommaren är här snart

Sommaren är här snart

Sommaren är här snart

Hej där!

Jag har tänkt lägga in inlägg här och skriva några rader. Men så blir det något annat som kommer emellan. Jag vill ju meddela när jag skrev här nästa gång om jag hade kommit in eller inte på den kurs jag har sökt. Men så blev det inte. Inget svar ännu om detta. Sommaren är här snart och knopparna kommer med fart. Blommorna blommar för fullt av det olika slagen.

Visst är det en vacker årstid vi har nu med grönskan som blommar, humlor som surrar och dofter som kommer?

Min digitala kamera

Något annat är att jag vidareutvecklar mitt fotograferande! Så otroligt roligt! Tyvärr så gick  kameran sönder från ingenstans. Den slocknade totalt och inte ett liv i den. Så i förra veckan så skickade jag iväg min kamera på nytt till reparationen. Senast var för cirka 6 månader sedan när kameran tappade fokus och lät konstigt. Men nu var kameran totalt död, ingen som helst tillstymmelse att få igång kameran.

Som jag längtar efter min kamera, jag ser hela tiden vyer av vad jag vill fotografera. Ett skapande som är otroligt stimulerande.

Plötsligt händer det

Något annat roligt som hände mig idag när jag hade mejl konversation var detta. Jag hade tidigare skrivit till företaget i annat ärende. Så berättade jag spontant om att hur jag tänker och vad jag gör för Jordens välbefinnande men också för träden, fjärilarna, bina samt humlorna. Ingen “big deal” så att säga och utan som någon som helst baktanke med detta. Jag ville bara förmedla det som för mig är naturligt.

Då kom det ett mejl tillbaka och WOW säger jag bara! Vilken respons! Hedrad till max. Det svaret jag fick var skrivet med fetstil för att verkligen betona det dom tyckte. Som tack för det jag gör skulle de gör i gengäld som en gåva. Det som för mig är naturligt i min vardag. Mer om detta skall jag berätta om lite senare i ett annat blogginlägg.

Boken om Lev Kreativt med Julia Cameron

Sedan har jag hakat på One Spoon Happiness att läsa boken Lev Kreativt med Julia Cameron. Ett tolvstegs program i boken om att skriva på morgonen och vara kreativ. Varför jag hakade på detta var för att jag i ett annat samtal i en annan kurs fick höra talas om tiden i olika former och om vikten att vara kreativ. När saker, händelser eller i ord kommer igen, så förstår jag att det är meningen att jag skall lyssna. Nu var det till att stanna upp och lyssna och fatta tag i pennan och skriva ner på papper.

Förändringens tid

Jag kan verkligen känna hur förändringarnas tid är här! Det sker så mycket förändringar så väl hos mig i mitt inre, som i min omgivning som ute i världen. Det tål väl att stanna upp, värdera det jag har och njuta i varje ögonblick. Allt har en mening!

Nej nu blir det till att gå ut och läsa i det vackra väder!

Vi hörs!


0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

Augusti med all dess förändring

Augusti med all dess förändring

Augusti med all dess förändring är både vacker och i sin egna process. När den där varma sköna augustivärmen kommer  så blir luften så härlig

En vändpunkt

En vändpunkt

En vändpunkt i livet på många sätt En vändpunkt när en gör förändring så sker det saker per automatik lite runt omkring. Min kamera Min

Porträttfotografering i Uppsala

Porträtt fotografering i Uppsala

Porträtt fotografering i Uppsala och med omnejd så som Sigtuna bland annat Porträtt fotografering i Uppsala eller strax utanför är något jag älskar att få

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: