Stundar inför jul och nyår

Hejsan! Det stundar inför jul och nyår 🙂 Tänk vad fort tiden har gått och året 2019 är snart slut. Hur känns det för dig att  byta almanacka, skriva nytt år etc.? Denna bild har jag skapat i photoshop under kursens gång.

Jag summerar genom att sjunka ner i fåtöljen min och skriva ner saker när det stundar inför jul och nyår. Det känns som ett bokslut, där jag samlar in det som skett under året, ser och känner vad jag har åstadkommit. Vart jag är på väg, vad jag har lärt mig och hur jag vill vidare.

82 dagar utan och 46 dagar träning

Det som känns skönt är att det har gått väldigt bra att inte ta något godis, fikabröd, desserter eller glass. Jag var lite orolig att jag skulle misslyckas så här i juletid. Men jag har funnit mina knep för att fixa detta. Dessutom så fortsätter jag att träna mig i bättre form. Att bli bättre på att lyssna inåt är också något positivt.

Blickar framåt med nyfikenhet

Så här sitter jag och blickar ut över den dimmiga vyn som visar sig genom mitt fönster där jag sitter. Känner en tacksamhet för det som har varit och för det som komma skall under året 2020. Jag känner mig nöjd med att jag har gått kursen i photoshop och lärt mig massor. Jag kom inte in på skrivarkursen där det var 100 sökande till 15 platser. Det finns säkert någon mening med detta. Att antingen var det inte rätt kurs för mig eller så skall jag inte gå den just nu.

Det naturliga och kreativa

Jag kommer att utvecklas massor nästa år och på något sätt så känns det skönt och befriande på något underligt sätt. Dessutom kommer jag läsa en hel del böcker också, för att skapa en större kreativitet samt förståelse i mitt inre. Jag älskar ju det naturliga, okonstlade och ärliga! På något sätt så avskalat och naket i dess naturliga form. Mitt i allt detta så är jag en kreativ själ som älskar att få utlopp för detta.

Kreativt som i att skapa med fotograferande, målande samt i ord! Att få dyka djupt i ordens betydelse och i mitt inre kommer bli mycket trevligt!

Ordets betydelse

Inatt dök ordet för-undran upp som just ett uppdelat ord. Före undran… Vad kommer då? Slår jag ihop ordet blir det ju förundran och vad är det egentligen?!

Jul och nyårs ledighet

Ikväll så tar min man semester från jobbet och är ledig till den 5/1-20, vilket gör att jag inte kommer att sitta vid någon dator under den tiden. Möjligen kommer jag att lägga in inlägg på Instagram sporadiskt när jag känner för det.

I all denna julstress och julrush med allt handlande så står jag tillbaka och ser på hur andra far fram. I år så valde vi i vår familj att inte ge varandra några julklappar och det känns så lugnt och skönt att inte fara fram i allt detta. Nej i år tar vi det betydligt lugnare med samvaro och närvaro. Utöver detta så har jag lärt mig en sak till och det är att vara tacksam för det jag har.

Med detta så vill jag önska dig en fridfull jul och ett gott slut på 2019 samt en god nytt 2020!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. carina

  Vilken fin bild dum lyckats med i photoshop.!
  Njut av ledigheten
  Kram

  0
 2. Anita Birgitta

  God fortsättning på nya året. Hoppas 2020 ska stjärnströssla våra liv till det vi önskar av det. Vi hade inte heller julklappar bara till dom minsta barnbarnen.

  0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

att få till hotmail med outlook

hotmail med outlook

Alltså  hur har du gjort för att få till hotmail med outlook? Det var just det jag har undrat över  i flera dagar. Och hur

Prenumerera och få de senaste

Prenumerera och få de senaste

Det här med att prenumerera och få  de senaste direkt i mejl inkorgen! Det kan vara både skönt då du slipper hålla reda på när

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: