Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok och ett avslut med en ny början. Det känns pirrigt och en aningen lite läskigt att inte längre ha kvar Telia. Jag har haft Telia sedan jag flyttade hemifrån och det är väldigt många år att räkna. Närmare 38 år som jag haft Telia. Förr hette det Televerket. Telia har funnits med hela vägen genom allt. Från den första fasta telefonen i min egna lägenhet till mobiler och ADSL för Internet. Vägen har varit trygg med Telia men så börjar saker inte att fungera. Koppartråden för ADSL börjar ju att bli trött och det är idag inget som företag längre satsar på.

Där vi bor idag, ja där har vi haft ADSL i många år för som sagt Internet. Det känns som en epok går liksom i graven. Det som är synd är att Telia inte längre bryr sig om sina trogna kunder. Utan det letas fel och att en inte är något att sätta värde på. Jag är och har varit som sagt Telia trogen under många år. Inte någon gång under den här processen när vi avslutar mobiler och ADSL som Telia frågat oss- Vad kan vi göra för att Ni skall stanna? Inte en enda gång jag har fått denna frågan.

Ser över andra företag inom telekom branschen

Det är då när jag inte är något att räkna med, när jag otaliga gånger försöker kommunicera med Telia, som jag uppgivet känner mig ej hörd på. Då tänkte jag att jag letar efter något annat bolag som värdesätter mig som kund. Ta tillvara och lyssnar på kunden.

Det var där det blev en vändning. Inte med Telia men väl där jag besökte andra företag inom detta. Ett av dessa företag såg mig som kund och har hitintills varit oerhört trevliga. Nu är vi ju endast i början av detta, men väl så behagligt hitintills.

Idag så försvinner vår fasta telefons nummer och ADSL. den 9 juli försvinner eller rättare sagt förflyttas våra telefonnummer till det företag vi valt. Det är så konstig känsla, så stort för mig men så otroligt skönt ändå på något sätt. Nu har jag satt punkt för Telia, Telia- en tidsepok för mig.

0

Lämna ett svar

Andra inlägg

Du kanske också gillar

En vändpunkt

En vändpunkt

En vändpunkt i livet på många sätt En vändpunkt när en gör förändring så sker det saker per automatik lite runt omkring. Min kamera Min

Porträttfotografering i Uppsala

Porträtt fotografering i Uppsala

Porträtt fotografering i Uppsala och med omnejd så som Sigtuna bland annat Porträtt fotografering i Uppsala eller strax utanför är något jag älskar att få

Bildstil och fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering

Bildstil och Fotoredigering Bildstil och fotoredigering är något jag önskar jag kunde läsa mer om och lära mig finna hur andra gör. För vad är

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok Telia- en tidsepok och ett avslut med en ny början. Det känns pirrigt och en aningen lite läskigt att inte längre ha

Här finner du mig också ifall du vill kika in

Tina Lennholm- Tinas Inre Oas

Det är jag som bloggar ~ Tina

Djur, Natur & Kaffe

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

Tina- Livsstil & Fotografering

Lever tillsammans med min älskade livspartner sedan 1983, vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn.

Naturen finner jag rofylld och vacker. Min högsensitiva förmåga gör att jag går in med mycket känslor och ser det lilla vackra i något större.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Älskar hundar, katter & hästar! Djur har alltid funnits omkring mig oavsett om jag har ägt dom eller inte.

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Börjar dagen med te, därefter blir det kaffe. Njuter gärna av min trädgård så fort solen skiner!

hjartaikon- copyright by Tinas Inre Oas

 

Mina vänner beskriver mig som förtroendeingivande, humor, lugn, trygg, empatisk, lyssnande, delaktig, ärlig, givmild, omtänksam och naturlig.

KONTAKTFORMULÄR: