Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok

Telia- en tidsepok och ett avslut med en ny början. Det känns pirrigt och en aningen lite läskigt att inte längre ha kvar Telia. Jag har haft Telia sedan jag flyttade hemifrån och det är väldigt många år att räkna. Närmare 38 år som jag haft Telia. Förr hette det Televerket. Telia har funnits med hela vägen genom allt. Från den första fasta telefonen i min egna lägenhet till mobiler och ADSL för Internet. Vägen har varit trygg med Telia men så börjar saker inte att fungera. Koppartråden för ADSL börjar ju att bli trött och det är idag inget som företag längre satsar på.

Där vi bor idag, ja där har vi haft ADSL i många år för som sagt Internet. Det känns som en epok går liksom i graven. Det som är synd är att Telia inte längre bryr sig om sina trogna kunder. Utan det letas fel och att en inte är något att sätta värde på. Jag är och har varit som sagt Telia trogen under många år. Inte någon gång under den här processen när vi avslutar mobiler och ADSL som Telia frågat oss- Vad kan vi göra för att Ni skall stanna? Inte en enda gång jag har fått denna frågan.

Ser över andra företag inom telekom branschen

Det är då när jag inte är något att räkna med, när jag otaliga gånger försöker kommunicera med Telia, som jag uppgivet känner mig ej hörd på. Då tänkte jag att jag letar efter något annat bolag som värdesätter mig som kund. Ta tillvara och lyssnar på kunden.

Det var där det blev en vändning. Inte med Telia men väl där jag besökte andra företag inom detta. Ett av dessa företag såg mig som kund och har hitintills varit oerhört trevliga. Nu är vi ju endast i början av detta, men väl så behagligt hitintills.

Idag så försvinner vår fasta telefons nummer och ADSL. den 9 juli försvinner eller rättare sagt förflyttas våra telefonnummer till det företag vi valt. Det är så konstig känsla, så stort för mig men så otroligt skönt ändå på något sätt. Nu har jag satt punkt för Telia, Telia- en tidsepok för mig.

close

PRENUMERERA PÅ MINA BLOGGINLÄGG DIREKT NER I DIN MEJL

0

Tinasinreoas

Kreativ och högkänslig gift 3-barns mamma som gillar lantlivet med djur och natur.Lever livet med den man jag älskar sedan 1983. Fotograferar, målar och skriver är en del av mitt kreativa uttryck. Ser det vackra och det lilla som gör gott för själen. En positiv medmänniska som njuter av sin inre oas.

Lämna ett svar