Hem Tinas Inre Oas- Om mig

Tinas Inre Oas- Om mig

av tinasinreoas
Tinas Inre Oas- Om mig

Tinas Inre Oas- Om mig

Tinas Inre Oas- Om mig

Hej!, jag heter Tina Lennholm

Jag bor på landet med min familj och tre hundar (Skrållan, Charlie och Doris) och en katt (Grynet). Har alltid bott i Uppland. Min ålder är 50+ , alltså mitt i livet.

Personlig service har jag jobbat med i hela mitt liv, frisör, dagmamma, försäljare och inom vården. Genom alla det yrken jag har jobbat med så fascineras jag av livsstil- hur livet levs. Hur människor väljer, beter sig och framför allt hur det mår med sig själv har jag sett inom det yrken jag tidigare jobbat med. Numera jobbar jag som vägledare/coach. Att peppa andra att våga och se dom lyckas.

Fokus och värdegrund

Jag värnar om varje enskild individ, där varje människa som önskar att få leva lyckligt utifrån sina förutsättningar och önskningar.

Jag brinner för det goda i livet, att kunna se det positiva och att göra någon glad. Skratt ligger nära tillhands för mig då jag är sådan till min natur. Som den högkänsliga personen jag är så känner jag väldigt mycket vilket gör mig engagerad och empatisk.  Lyckan är att peppa andra att våga, där mina peppande ord leder till glädje till den som vågade ta steget att göra det som kändes svårt först.

Min värdegrund är att vara ambitiös, sanningsenlig, positiv, empatisk och engagerad, samt att se utanför ramarna.

Min styrka är i att jag lyssnar, är empatisk och ger verktyg till människor som de själva kan ta ta till sig och därmed lyfta sig själva.

 
Hoppas du skall trivas här, den stund du läser mina rader och ser på mina alster. En stund att möjligen inspireras och vila för en stund, likt en oas ❤
Inspiration

Inspirationen är för mig viktig, där vi alla kan inspireras av något som ger oss glädje i vardagen och tänkvärda ord kommer till i stunden. Stundvis reflekterar jag över vägval, livet och utveckling då jag gillar livsstil. Att prova något man aldrig tidigare gjort, en fråga om att våga eller att köra den gamla vanliga trygga livsvägen. Jag gillar verkligen livet och hur jag kan göra det så bra det bara går i med- och i motgångar, som du får ta del av här.

 


Om mig som privat

Först av allt är jag en kvinna i mina bästa år, fru, mamma och nu även mormor, dessutom djurmänniska då jag har hund och katt. Djur har funnits vid min sida sedan jag var barn, även om jag inte har ägt djuren så har det funnits där.

Jag lever tillsammans med min man sedan 34 år tillbaka och har bott i samma hus i dryga 30 år. Jag gillar att ha blommor, växthus och värna om bi, fjärilar och fåglar. Ett annat intresse är att skapa rum i trädgården där det kan få bli en oas, att sitta och njuta. Lite av mindfulness när jag sitter ner och hör fåglarna kvittra, bina surrar och fjärilarna som landar på blommorna eller stenarna.

Vardagslivet och kreativiteten

I min vardag så vägleder jag människor i olika situationer i olika åldrar, såväl i målning som i coachning.

Jag gillar att få vara kreativ i någon form! Att få måla och ge uttryck till betraktaren, fotografera och fånga ögonblicket eller att få måla med ord genom skrivandet. Så just nu håller jag på att skriva en bok som jag tror kommer bli en blandning utav mindfulness och faktabok.

Personliga möten med människor intresserar mig då jag lär mig något hela tiden. Så därför är kurser något jag gillar extra mycket för min utveckling. Just nu går jag skrivarkurser.

Andra intressen jag har är inredning, hälsa inifrån och ut, om mig och min trädgård och personlig utveckling.

Jag gillar att upptäcka vackra platser, få vara nära havet när tillfälle ges och möta människor som inspirerar mig.

Mina bilder på så väl fotografier och målningar som jag har tagit eller skapat själv samt lagt ut här på bloggen är inte tillåtet att låna eller ta bilderna från denna blogg utan min tillåtelse. Copyrightskyddat!

Min inspiration finner jag i vardagen och i det lilla ❤